Футбол. «Говерла» починає новий футбольний рік

08.01.2013 13:55 СПОРТ

У середу, 9 січня, «Говерла» розпочинає готуватися до другої половини сезону 2012/2013.

«Говерлу» можуть залишити захисники Єлісеєв та Малішич, якими цікавиться «Чорноморець» і російська «Аланія». Воротар Яшков і нападник Міщенко, які виступали в Ужгороді на правах оренди, повернуться до «Металурга» (Д). З цієї ж причини до «Шахтаря» повернеться 19-річний півзахисник Чурко, який через травму так і не зіграв за «Говерлу» жодного матчу. Залишається невідомою доля 34-річного воротаря Дмитра Бабенка у якого закінчується контракт з нашим клубом.

У той же час склад може поповнитися відразу кількома футболістами. «На олівці» у керівництва ужгородського ФК румунський півзахисник київського «Арсеналу» Флореску, півзахисник Вайрінен з фінського ХІКа, албанський нападник Чані з польської «Полонії» та півзахисники Месхія з київської «Оболоні» та Калітов з ФК «Одеса». Повернувся в розташування «Говерли» нападник Івашко, який виступав на правах оренди в ФК «Полтава».

29-річний португальський півзахисник Куарежма, появу якого в «Говерлі» анонсував Олександр Шуфрич, віддав перевагу ФК «Аль-Ахлі» з ОАЕ.

Упродовж підготовки ужгородці проведуть два закордонні збори в Анталії. Матчі у ПЛ відновляться 2 березня. Нагадаємо, у 19 турі «Говерла» приймає «Зорю».

ТУРНІРНЕ СТАНОВИЩЕ

ТЕГИ : ФК Говерлапрем’єр-ліга

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат