Футбол. "Шахтар" без проблем переміг "Зеніт" (ВІДЕО)

23.01.2013 14:35 СПОРТ

Донецький "Шахтар" перемогою над пітерським "Зенітом" завершив навчально-тренувальний збір в ОАЕ. Поєдинок, який організатори охрестили "Суперкубком чемпіонів", завершився впевненою перемогою команди Мірчі Луческу з рахунком 3:1.


Незважаючи на товариський статус гри, Луческу з перших хвилин виставив свій бойовий склад, якому вже дуже скоро доведеться доводити свою силу в матчах Ліги чемпіонів з "Боруссією". "Гірники" були дуже серйозно налаштовані на поєдинок, тому із перших хвилин захопили ініціативу і притиснули суперника біля його воріт.

Перший м'яч у воротах росіян опинився вже на 21-й хвилині. Надактивний сьогодні Вілліан з флангу виконав прострільну передачу в штрафний майданчик суперника, де в боротьбі із захисником заштовхати сферу у ворота Малафєєва вдалося Мхітаряну. "Гірники" продовжували контролювати м'яч, у "Зеніта" за винятком кількох дальніх ударів моментів більше і не було.

А забити свій м'яч пітерцям вдалося за рахунок своєї хитрості. Після призначення штрафного у ворота донеччан, захисники почали "будувати" стінку, і не звернули уваги на те, що суддя не вимагав вводити м'яча по свистку. Цим і скористалися росіяни - Зирянова вивели на побачення з П'ятовим і він спокійно переграв його.

Луческу був дуже незадоволений цим епізодом, і, напевно, в повній мірі на своїй шкурі відчув всі ті почуття, які були у гравців "Нордшелланда" в матчі групового етапу Ліги чемпіонів, коли забивав Адріано. Проте, після цього епізоду "Шахтар" не опустив руки, і вже за чотири хвилини знову повів у рахунку. Другий м'яч на свій рахунок записав Мхітарян, а третій - Едуардо.

Загалом, "Шахтар" сьогодні повністю переграв суперника, гостріше атакував, не допускав грубих помилок в обороні. Хороший матч провів Вілліан. Намагався бути корисним команді Тайсон, якому поки важко грати в "Шахтарі" ту роль, яку він виконував у "Металісті". Як завжди активними були Фернандіьо, Срна та Мхітарян. На мажорній ноті "гірники" повертаються додому.

"Зеніт" (Росія) – "Шахтар" (Україна) – 1:3

Голи: Зирянов (34) — Губочан (21 а.), Мхітарян (39), Едуардо (79).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат