Волейбол. Кубок Миколая Чудотворця розіграли в Іршаві

Євген Свищо 21.12.2012 15:36 СПОРТ

 

У спортивному залі Іршавської ЗОШ 1-3 ступенів № 1 відбувся традиційний турнір з волейболу на призи Миколая Чудотворця. Цього разу в ньому взяли участь 5 команд з трьох районів Закарпаття. Призові місця розіграли за коловою системою.

Основна боротьба за кубок та комплекти нагород розгорнулась між міськими командами Іршави, Мукачева та Виноградова. Найкраще турнірну дистанцію пройшла головна волейбольна дружина Іршави, яка здобула три сухі перемоги над командами «Чорного Потоку», розташованого в гірській Іршавщині, «Транзитом» з Мукачева та «Севлюшем» з Виноградова — 2:0. Іршавці дозволили розмочити рахунок по партіям тільки   своїм дублерам — 2:1 і здобули 8 очок.

Срібні нагороди та 6 залікових пунктів у команди «Севлюш» із Виноградова, яка по черзі «вигризли» перемоги над «Транзитом», «Іршавою-2» з однаковим рахунком — 2:1 та прогнозовано, без надзусиль, поклала на лопатки «Чорний Потік» — 2:0.

Другий рік поспіль серед призерів «транзитери», які на одному диханні «рознесли в друзки» захист «Чорного Потоку» та «Іршави-2» — 2:0, чим потішили власну групу підтримки, у яку входили запальні мукачівки. У підсумку 4 очки дозволили їм стати бронзовими призерами.

Втішне четверте місце, на радість місцевих фанів, виборола молодь з «Іршави-2», яка була сильнішою за «чорнопотіцьких горян» — 2:0. Цією звитягою підростаючі зірочки волейболу потішили власних батьків, рідних та друзів, які були серед глядачів. Призери отримали нагороди та грамоти, а переможці красень перехідний кубок.

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат