Паралімпійський спорт. Іршавці долали обмежені можливості

Євген Свищо 07.12.2012 16:35 СПОРТ

 

Минулої неділі в спортивному залі та аудиторіях Іршавської ЗОШ 1—3 ступенів № 2, в рамках святкування всесвітнього дня людей з обмеженими можливостями, відбулася районна спартакіада. Волонтерами заходу виступили працівники червоного хреста та місцеві старшокласники.

Протягом тригодинного змагального марафону учасники сперечались за комплекти нагород у двох вікових категоріях і п’яти видах програми — кидках на влучність м’яча у баскетбольне кільце, стрибках з місця в довжину, настільного тенісу, шахів та шашок. У змаганнях з шашок у кожній категорії регіональні паралімпійці змагались за коловою системою у двох групах. Далі лідери зон у стикових зустрічах визначали призерів.

Загалом, за підсумком усіх видів, домінували представники сіл Нижнє Болотне, Довге, Брід, Осій, Загаття, Ільниця та міста Іршава. Так, Марина Ліхтей з Нижнього Болотного стала переможницею з настільного тенісу та срібною призеркою з шашок, а іршавка Олександра Бажо перемогла в кидках і здобула бронзу в стрибках. Переможцями в окремих видах стали також   Богдан Кляп, Неля Лакатош, Михайло Погоріляк, Василь Данканич, Надія Кривдик, Петро Осійський та Михайло Ластівка. Кращі спортсмени вже цієї неділі візьмуть участь у обласних змаганнях, які пройдуть в ужгородському спорткомплексі «Юність».

Євген Свищо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат