Футбол, ЛЧ. Динамо — Динамо (АНОНС)

04.12.2012 18:58 СПОРТ

«Динамо» вирішило всі свої турнірні завдання ще в п'ятому турі. На жаль, більше ніж на третє місце, яке дає право спробувати свої сили в Лізі Європи, розраховувати киянам не доводитися.

Тим не менше, матч грати потрібно, рейтингові очки ніхто не відміняв, та й солідна грошова винагорода гарантована в разі перемоги. Але головний стимул — це майбутня «чистка», якою лякає Олег Блохін. Як знати, можливо, саме зараз комусь вдасться забронювати собі місце в основі на наступний рік.

Олегу Блохіну все ще заборонено літати, тому керувати командою знову буде Олексій Михайличенко. Крім того під кінець футбольного року «Динамо» спіткала епідемія травм — Гусєв, Сілва, Хачеріді та Кранчар залишилися вдома через проблеми зі здоров'ям. На Мілевського в клубі вже не розраховують, так що Артем зі спокійною душею може займатися пошуками нової команди. Серед потенційних роботодавців значаться «Бешикташ», «Фіорентина», «Лаціо» і навіть «Ліверпуль».

У зв'язку з відсутністю ряду ключових футболістів тренерському штабу «Динамо» доведеться експериментувати і з обороною. Зі здорових захисників залишилися Михалик, Бетао і Тайво. Бразилець може зіграти як на фланзі, так і в центрі. Якщо Бетон вийде праворуч, пару Михалику складе Вукоєвич, який пробувався на цій позиції в Маріуполі. Якщо Бетао залишиться в центрі, правий край оборони може закрити Богданов, який замінив в останньому матчі в Ужгороді Гусєва.

Загребське «Динамо» минулого тижня пішло на радикальний крок і змінило головного тренера Анте Чачіча, який так і не зумів підняти команду на європейський рівень (на домашній арені «Синім» як і раніше немає рівних), змінив Крунослав Юрчіч. Досвідчений фахівець очолив «Динамо» в третій раз, при цьому в минулому сезоні своєї посади позбувся після принизливих 1:7 від «Ліона».


4 грудня 2012. Загреб. Стадіон Максимір
Ліга Чемпіонів. Група А. 6-й тур

«Динамо» (З) — «Динамо» (К) (21:45)
ПСЖ — «Порту» (21:45)
1. «Порту» — 13
2. ПСЖ — 12
3. «Динамо» (К) — 4
4. «Динамо» (З) — 0

Телетрансляція нашого поєдинку на каналі «1+1».

ТЕГИ : Ліга чемпіонівфк динамо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат