Зимові види спорту. Представники закарпаття взяли участь у різних міжнародних змаганнях

03.02.2012 15:27 СПОРТ

Сноубординг. Українські сноубордисти Аннамарі Чундак і Йосиф Пеняк виступили на черговому етапі Кубка світу, який проходив у Німеччині. Аннамарі Чундак у паралельному гігантському слаломі показала 30-й результат із 39 учасниць. У загальному заліку ужгородка перебуває на 26-му місці. Йосиф Пеняк у цій же дисципліні став 35-м із 43 учасників. У загальному заліку Йосиф 48-й.


Гірськолижний спорт. В університетських міжнародних змаганнях взяла участь «новоспечена» ужгородка Анастасія Горбунова. За результатами двох заїздів Анастасія стала 20-ю у слаломі (всього 53 учасниці) і 20-ю в гігантському слаломі (усього 40 учасниць). Ще одна представниця від України Богдана Мацьоцька була відповідно 9-ю і 6-ю. Змагання проходили в Австрії.

Фристайл. Станіслав Кравчук виступив на 4-му етапі Кубка світу, який проходив у Канаді, показавши 11-й результат. Краще виступив Олександр Абраменко, миколаївець за сумою балів став сьомим. У загальному заліку в дисципліні «повітряна акробатика» Кравчук найкращий серед українців і займає 11-ту позицію. 5-й етап відбувся 3 лютого у США.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат