Закарпатські держвиконавці стали чемпіонами України з міні-футболу (Фото)

admin 20.11.2012 15:56 СПОРТ

 

Так це трапилося! Хоча ніхто не прогнозував, не сподівався, але наші хлопці дали духопеликів усім. А якщо по порядку, то під егідою Голови Державної виконавчої служби України Геннадія Стадніка в листопаді в спорткомплексі «Олімпійський», що на Столичному шосе в древньому Києві, відбувся перший турнір із міні-футболу серед команд органів Державної виконавчої служби України. Сімнадцять команд вийшли на прю, змагаючись за звання ліпшої. Вирішили зіграти в спортивну рулетку на футбольних підмостках команди органів ДВС Вінницької, Волинської, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Львівської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської, Харківської областей, стольного Києва та власне й «центрової» Державної виконавчої служби України.

І пішла боротьба не на жарт. Набравшись сили за демократичними закарпатськими горами, наші краяни вдало включилися в безкомпромісну гру з командами органів ДВС Полтавської, Запорізької, Київської областей і самого Києва. За результатами наші закарпатці втрапили в фінал із івано-франківцями — визнаними, за попередніми оцінками фахівців, фаворитами за зіграністю, спортивною підготовкою та бойовою настроєністю на успіх. Але найшла коса на камінь — «Матросов» з Івано-Франківська нарвався на неприступний дзот. За емоціями гра цих двох знакових команд не поступалася фіналам національних змагань. Деколи спадало на думку, що при меншому фінансуванні, як «шпурляється» наших футбольних світил із великого поля, виконавців можна було б випустити і на світову футбольну арену. Але це поки що мрії. Тим часом Івано-Франківськ нарешті впав — поступився нашим за пенальті.
Закарпаття отримало розкішний кубок та медалі від згаданого Голови Державної виконавчої служби України.
Капітан команди Євген Когутич сказав по грі стомлено і щасливо: «Ніхто не вірив у нас, але ми показали, що заслуговуємо на право бути першими в Україні. І надалі в грязюку лицем не вдаримо!..»
Крім очільника команди можна назвати інших гравців, які покрили наш регіон спортивною славою. Це — Василь Арендаш, Мирослав Гарапко, Сергій Шкорка, Валерій Секерня, Богдан Губко, Дмитро Ярошевський, Віталій Зейкан, Михайло Думнич, Роман Каптола.
Свіжого вітру у ваші могутні паруси, державні виконавці Закарпаття!
…В завершальному слові Геннадій Васильович Стаднік привітав переможців і призерів, гравців та уболівальників з успішним завершенням спортивного свята, подякував організаторам турніру — управлінню ДВС Головного управління юстиції у Києві та висловив сподівання щодо запровадження подібних змагань з міні-футболу щорічно.
Василь ЗУБАЧ

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат