Футбол. Останній шанс «Динамо»

06.11.2012 14:49 СПОРТ

Для «Динамо» перед матчем з «Порту» ситуація вкрай проста. Щоб зберегти хоч якісь шанси на вихід до наступного раунду потрібно лише перемагати.

6 листопада — «час Ч» для київського «Динамо», або навіть «час ЛЧ», — пише сайт sport.ua. Відступати нікуди, попереду — або перемога над «Порту» і продовження боротьби за плей-офф найпрестижнішого клубного турніру Європи, чи прощання з ним же.

Тільки на перемогу розраховує і головний тренер української збірної Олег Блохін: «Як би не складалася гра, «Динамо» повинно грати на перемогу. Іншого шансу у нас вийти з групи не буде: потрібно перемагати «Порту» і ПСЖ. Якщо з'явиться можливість для контратак, ми нею постараємося скористатися».

Головний тренер киян гру дивитиметься з трибун. На лавку Блохіну лікарі повертатися поки заборонили. Керувати процесом буде Олексій Михайличенко. У його розпорядженні, за великим рахунком, всі найсильніші виконавці «Динамо». У лазареті поки залишаються Сілва і Раффаел.

Серйозніші проблеми зі складом у «Порту». З «Динамо» можуть не зіграти кілька ключових футболістів. Незважаючи на це, головний тренер португальців Вітор Перейра теж говорить про перемогу: «Ми будемо вірні своїй звичній тактиці: бути на полі агресивними, контролювати м'яч. Також ми сподіваємося на злагодженість командних дій і взаємовиручку. Якщо «Динамо» вдасться створити нам проблеми, то ми будемо готові докласти певних зусиль. Але ми — «Порту». Ми не будемо собі зраджувати собі, і я сподіваюся, завтра ми візьмемо три очки».

Транслює матч канал «1+1». Початок о 21.45.
Група A
«Порту»: 3 ігри — 9 очок
ПСЖ: 3 — 6
«Динамо» (К): 3 — 3
«Динамо» (З): 3 — 0

18 вересня: «Динамо» (З) — «Порту» — 0:2, ПСЖ — «Динамо» (К) — 4:1.
3 жовтня: «Динамо» (К) — «Динамо» (З) — 2:0, «Порту» — ПСЖ — 1:0.
24 жовтня: «Порту» — «Динамо» (К) — 3:2, «Динамо» (З) — ПСЖ — 0:2.
6 листопада, вівторок: «Динамо» (К) — «Порту» (21.45), ПСЖ — «Динамо» (З) (21.45).

ТЕГИ : Ліга чемпіонів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат