Мукачівські ветерани баскетболу зіграли на турнірі в Дрогобичі

Голова ММБКВ «Імпульс» Віталій Бібік 23.10.2012 10:07 СПОРТ

Другий раз Мукачівські ветерани баскетболу в цьому році зустрічалися з ветеранами баскетболу із   м. Дрогобича. Перший раз це було в м. Мукачево на відкритому турнірі серед ветеранів з нагоди пам'яті майстра спорту СРСР Золтана Івановича Котубея. Нова зустріч баскетболістів відбулася   в Дрогобичі під час турніру на кубок міста.

У заході взяли участь чотири команди. Учасників змагань привітав президент міської федерації баскетболу Володимир Ямельницький. Наша мукачівська команда «Карпатські ведмеді» міського клубу «Імпульс » у першому поєдинку переграла першу команду з Дрогобича з рахунком 48:41, а у грі за перше   місце поступилася другій команді із Дрогобича «Ветеран» 51:55 . У нашій команді бійцівській характер, результативність показали Василь Лопатюк, Сергій Фельбаба, Валерій Чубирка та інші.

За підсумками першого турніру мукачівська команда здобула срібні нагороди та кубок за друге місце. Від усіх мукачівських ветеранів хочеться висловити щиру подяку усім ветеранам баскетболу м. Дрогобича, а також керівництву міської федерації за хороший прийом команди.

Наступний поєдинок команд уже відбудеться у 2013 році на міжнародному різдвяному турнірі з нагоди 15-річчя Мукачівського міського баскетбольного клубу ветеранів «Імпульс».

Голова ММБКВ «Імпульс» Віталій Бібік

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат