«Говерла» - «Металург» 2:1

admin 01.10.2012 11:21 СПОРТ

Поєдинок в Ужгороді проходив на День міста вчора, 30 вересня. На стадіоні зібралося 5300 глядачів. Фани команди на початку гри розгорнули гігантський банер з зображенням засновника Ужгорода князем Лаборцем і таким чином привітали всіх городян із 1119 річницею міста.

Олександр Севідов вибудував гру команди таким чином: на воротах – Бабенко, у лінії захисту – Малішич, Єлісєєв, Бордіян та Макаренко, який в останніх іграх повністю перекваліфікувався в крайнього оборонця. У центральній зоні діяли – Лопез, Балафас та Єдігарян, по краях – Трухін з Одонкором. На вістрі атаки - досвідчений Тодоров.

Юрій Максимов, який не міг задіяти Мораєша через дискваліфікацію, виставив такий склад: на воротах – Бандура, в обороні грали Барановський, Воловик, Морозюк та Голайдо, в лінії півзахисту взаємодіяли Макрідіс, Лазіч, Соарес, Даніло, Казарян, а попереду – Траоре.

Перший відрізок матчу тривав у невисокому темпі, команди наче придивлялися одна до одної. Лише на 6-й хвилині глядачі стали свідками першого удару. Трухін пройшов по флангу і вистрілив по воротах "Металурга" - надійно зіграв Бандура. Підопічні Максимова довго розігрували м’яч, намагаючись виманити господарів і розкрити вільні зони. На 10–й хвилині передачу на хід намагався замкнути Траоре, але Бабенко випереджає форварда і забирає м’яч.

На 17 хвилині господарі здобули право на штрафний десь з 27 метрів. Стандарт виконав Єдігарян, м’яч у стрибку відбив Бандура, з підбору Одонкор намагався прострілити, але вибив за межі поля.

Більш-менш напружені моменти мали Лопез та Тодоров: перший замикав передачу Одонкора головою, але пробив не сильно, а інший, опинившись на ударній позиції, забіг в офсайд.

Лише на 30–й хвилині перший удар в ствір воріт завдали гості – Лазіч пробив з-за меж карного майданчика – несильно і точно в руки Бабенку.

Наприкінці першого тайму Трухін з другої спроби виконав штрафний, м’яко накинув на лінію воротарського майднчика, де м’яч головою замикав Макаренко. Євгеній пробив поруч із стійкою.

Перший тайм завершився без голів, гравці відклали все цікаве на другу частину зустрічі.

В перерві, до речі, почесний президент "Говерли" Іван Шуфрич привітав з 70-літтям знаного в минулому футболіста та арбітра Томаша Пфайфера і вручив йому цінний подарунок.

Початок другої частини був за ужгородцями, які спочатку заробили право на кутовий. Подача з якого призвела до пенальті. Один із захисників гостей зіграв рукою у власному карному майданчику. Арбітр чомусь довго вирішував з призначенням одинадцятиметрового. До нього збіглася ледь чи не вся команда господарів, а гості тим часом понеслися в атаку. Здавалося ще мить -   і донеччани свою чисельну перевагу в атаці реалізують, аж нарешті прозвучав свисток і арбітр вказав на одинадцятиметрову позначку. Знову відбулася тривала суперечка з рефері вже футболістів "Металурга", а потім Абдула ще й показав за попередні суперечки "гірчичник" Єлісєєву.

Стандарт без шансів для голкіпера виконав Одонкор.

Після забитого м’яча господарі якось притислися до власного карного майданчика, дозволивши супернику проводити тривалі атаки. В одній з таких і пропустили гол. Спочатку на правому фланзі збили Голайдо. Сам постраждалий розіграв стандарт, його партнер пробив – оборонці заблокували на кутовий. А вже розіграш останнього став результативним. Казарян отримав м’яч в районі одинадцятиметрової позначки, підробив собі під ударну праву і поклав м’яч точно в дев’ятку.

При цьому рахунку господарі розкрилися й понеслися в атаку. На 73 хв. міг забити з подачі Одонкора Єдігарян, однак пробив над перекладиною. Гості теж могли засмутити ужгородців у їх свято – Лазіч кілька разів небезпечно пробивав, Траоре навіть забив, правда зробив це з офсайду. В одному епізоді самовіддано відіграв Малішич, який перервав пас Макрідіса на набігаючого Лазіча.

Наприкніці матчу футбольне щастя усміхнулося господарям. Створили гол оборонці "Говерли" - на правому куті передачу отримав Бордіян, Віталій навісив на ближню стійку, а там передачу точно замкнув Малішич.

Гості намагалися врятуватися, але так і не змогли пробити оборону та кіпера господарів.

В складі ужгородців відмінну гру продемонстрував капітан команди Боян Малішич, який ефективно відіграв в обороні, кілька разів навіть переривав дуже небезпечні атаки суперника, та ще й приніс таку потрібну перемогу.

У "Металургів" сподобалася гра Лазіча, який постійно віддавав гострі передачі партнерам, кілька разів намагався сам завдати вирішального удару, однак м’яч в сантиметрах пролітав від цілі. ua.Футбол.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат