Священики зіграли з журналістами у футбол у Закарпатті (ФОТО + ВІДЕО)

Сайт відділення журналістики УжНУ 17.09.2012 10:56 СПОРТ

 

Як анонсували крайові інтернет-ЗМІ, у неділю, 16 вересня, на штучному майданчику стадіону "Спартак" в обласному центрі відбувся товариський міні-футбольний поєдинок між командами священиків Мукачівсько-Ужгородської єпархії Української православної церкви та представників медіасфери області.

Абсолютну більшість журналістського гурту становили аматори копаного м’яча з відділення журналістики УжНУ – викладачі Василь Путрашик, Віталій Завадяк, Василь Шаркань, інженер телерадіостудії при кафедрі журналістики Роман Кугаївський, оператор Роман Сов’як, студент-четвертокурсник Роберт Папп, котрий захищав ворота, долучився до збірної випускник відділення, а нині завідувач відділу планування та випуску програм радіо "Тиса ФМ” Антон Микуланинець.
Гра вирізнялася непоступливістю суперників, видалася доволі напруженою й багатою на голи. Священнослужителі, на чимале зачудування своїх опонентів на полі, виявили неабияке вміння вправно володіти м’ячем, комбінувати й реалізовувати створені нагоди. Журналісти й незчулися, як у їхні ворота влетіли два м’ячі. Оговтатися й сквитати один удалося аж перед самою перервою.
У другому таймі медійна дружина зуміла зрівняти рахунок і, видно, трохи знову розслабилася. Як наслідок, за холодний душ мала ще два голи у власні ворота. Утім миритися з несприятливим для себе ходом гри журналісти зовсім не бажали. За лічені хвилини рахунок у матчі знову став рівним – 4:4.
Захоплений таким розвитком подій, медіагурт кинулися забивати й переможні голи, ба більше - створив для цього кілька нагод... Та врешті дістав чудовий урок витримки й тактичної мудрості від отців духовних: батюшки впродовж кількох хвилин тричі скористалися з помилок своїх суперників у захисті. Тож у підсумку – 4:7 на користь служителів церкви. Утім засмученими журналісти не виглядали. Вони мали більш ніж гідного суперника, котрий наочно показав: дбати про душі ближніх можна й треба, поєднуючи здорове тіло зі здоровим духом. І були в цьому прикладом. Цілком імовірно, що незабаром бути матчу-реваншу. :) Від пропозиції журналістів якось продовжити розмову на футбольному полі батюшки не відмовилися.

Сайт відділення журналістики УжНУ

ТЕГИ : Закарпаттяцерквавідділення журналістики УжНУфутбол

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат