Ужгородці стали чемпіонами великого міжнародного турніру в Угорщині

Назар Зубач за інф. ФПЗ 14.09.2012 15:50 СПОРТ

Минулих вихідних поблизу столиці Угорщини Будапешта відбувся 19-й традиційний міжнародний турнір із петанку «Фокус-2012», у якому взяли участь спортсмени з Угорщини, Франції, Бельгії, Австрії, Болгарії, Ізраїлю, Швейцарії та України. Деякі країни були представлені національними збірними, що посилювало конкурентність. Україна була представлена членами петанк-клубу «Ужгород» у складі Петра Гойса, Кирила Воротинцева, Олександри Шевченко та Людмили Федоришиної.


У перший день змагань зареєструвалося 35 команд. Ужгородці Петро Гойс та Олександра Шевченко у складі дуплету виграли всі чотири гри відбіркового турніру і потрапили до плей-оф із восьми найкращих команд. І лише прикра поразка з мінімальним рахунком від збірної Ізраїлю не дозволила ужгородцям поборотися за медалі.

Наступного дня розігрувався головний приз турніру. Грали команди-триплети (по три гравці в команді). Ужгородська команда у складі П. Гойса, О. Шевченко та Л. Федоришиної успішно пройшла відбірковий турнір, а потім у півфіналі розгромила збірну Угорщини і вийшла до фіналу, де на них чекав фаворит турніру — команда Франції. Ужгородці грали бездоганно і перемогли команду батьківщини петанку з рахунком 13:1, здобувши головний трофей турніру.

Успішним був і третій день, коли розігрувалися комплекти нагород у змаганнях тет-а-тет. Всі гравці, які представляли нашу країну, здобули медалі різного ступеня: Петро Гойс став чемпіоном групи «С», Людмила Федоришина виборола бронзу в турнірі «В», а Олександра Шевченко виграла срібну медаль у турнірі «А».

Федерація петанку України щиро дякує Сергієві Ратушняку за допомогу в поїздці української команди на турнір в Угорщину.

Назар Зубач за інф. ФПЗ

ТЕГИ : петанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат