Чому українці не можуть дивитися матчі Євро-2012?

22.06.2012 15:07 СПОРТ

Так сталося, що трансляція матчів поділена між телеканалами Перший національний, «Україна» та «Футбол». Перший національний є державним телеканалом і утримується на кошти народу.

Цілком логічно, що матчі нашої національної збірної мають транслюватися саме на Першому національному, який покриває всю територію України, а не на приватних телеканалах, які мають менше покриття і є закодованими на сателіті. З цього приводу до нашої редакції телефонує чимало обурених уболівальників. Хочемо зазначити, що влада дійсно мала би дати відповідь, чому не всі українці могли вільно дивитися матчі за участі своєї збірної. Щодо ситуації з трансляцією матчів уже є навіть відповідні заяви деяких політичних сил.

Коментарі :


25.06.2012 14:11 ANDREY))

Ви можете придбати цифровий тюнер або ж новий телевізор з підтримкою цифрового ТВ і дивитись українські, словацькі, угорські канали у цифрі, в т.ч. й канал "Україна", на свою метрову антену. Держава подбала, аби футбол Ви могли дивитись у найкращій якості.


25.06.2012 11:53 Степан Степанович

У мене в телевізорі метрова антена і всьо. у мене нема сателіта.


25.06.2012 10:21 ANDREY))

Матчі збірної можна було дивитись на каналі "Україна" у цифровій якості по всій території нашої держави! Крім того, на Закарпатті ці матчі транслювали два словацькі канали STV-1, STV-2; а також угорський канал МТV-1. Тому хто-хто, а ми, закарпатці, мали б найменше жалітись на те, що матчі української збірної транслював один комерційний україський канал. Той же, хто має супутникову антену, міг подивитись матчі нашої збірної на російських та німецьких каналах, які, навідміну від каналу "Україна", транслювали їх у відкритому доступі.


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат