Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 100, 20

На Закарпатті 38 ветеранів та родин полеглих захисників і захисниць отримають нове житло

Дім чи квартиру в будь-якому населеному пункті України вони зможуть придбати за кошти цільової державної субвенції, яку отримала наша область.

На Берегівщині під час пожежі загинув 61-річний чоловік

Пожежа сталася 8 листопада у селі Затисівка. Під час її гасіння у житловому будинку вогнеборці виявили тіло 61-річного чоловіка. Саме загорання було незначним, тож менш ніж за годину його було ліквідовано на площі 4 кв.м.

Минай здобув очко в домашній грі проти Ворскли

В УПЛ відбулися матчі 13 туру. Минай приймав полтавську Ворсклу, гра закінчилася нічиєю - 0:0. У кінці поєдинку ворскляни не забили пенальті. Із 89 хвилини гості грали в меншості за грубу гру Скляр отримав червону картку.

В Україні зʼявиться Єдиний державний реєстр домашніх тварин

В Україні зʼявиться Єдиний державний реєстр домашніх тварин, а це ще один крок до створення ветпаспорта в Дії, - повідомляє пресслужба ОВА.

Прокуратура на Мукачівщині захистила права дітей ВПО на безкоштовне харчування в освітніх закладах

За позовом Мукачівської окружної прокуратури вдалося поновити права дітей з числа ВПО на безкоштовне харчування в освітніх закладах Чинадіївської територіальної громади.

В Ужгороді сім’я отруїлася чадним газом

2 листопада до ДСНС Закарпаття повідомили про ймовірне отруєння чадним газом 5 осіб: двоє дорослих та троє дітей - 2022, 2014, 2011 років народження.

На Закарпатті суд покарав підлітка, який скинув до шкільного чату відео свого сексу з ученицею

На Закарпатті суд покарав підлітка, який скинув до шкільного чату відео свого сексу з ученицею

На Тячівщині згорів житловий будинок

Пожежа сталася вночі 28 жовтня у селищі Солотвино по вул. Терека. Вогнем знищено крівлю та перекриття на площі 220 кв. м, а також частину домашнього майна.

Смертельна ДТП на Воловеччині - вантажівка зіткнулася з автобусом

Масштабна аварія сталася на перевалі перед постом у Нижніх Воротах.

У селі Калини, що в Тячівському районі, на пожежі загинув чоловік

Подія трапилась вчора, близько 9-ї ранку. Про це рятувальникам стало відомо від місцевих жителів, які сповістили про займання в двоповерховому житловому будинку. Знаючи, що в оселі може знаходитись 43-річний власник, сусіди кинулись на допомогу, однак виявили в одній із кімнат тіло чоловіка, на жаль, вже без ознак життя.

Жінка з Поляни народила в Ужгородському пологовому трійню, дітей назвуть: Естер, Вірсавія, Суламіта

23 жовтня в Ужгородському міському пологовому будинку народилася трійня. Трьох дівчат народила жінка із села Поляна, що на Свалявщині. Дівчата вагою 2050, 2200 та 2000 здорові та під наглядом лікарів, - повідомили в установі.

Чи дійсно радянська армія звільняла Закарпаття

Як закарпатцям ставитися до дати 26 жовтня

У Мукачеві скоїв самогубство 17-річний хлопець

Випадок стався 21 жовтня на мосту через залізницю.

У «вікні життя» Закарпатської обласної дитячої лікарні залишили немовля

Лікарі побачили там маленького хлопчика вагою 5500 грам, на вигляд якому не більше 3 місяців. Дитина була тепло одягнена, чиста та сита.

Помер керівник Закарпатського краєзнавчого музею, Почесний громадянин Ужгорода Василь Шеба

16 жовтня, відійшов у засвіти багаторічний керівник Закарпатського обласного краєзнавчого музею, Почесний громадянин Ужгорода Василь Шеба

На Тячівщині під час пожежі у приватному будинку загинув власник

13 жовтня сталася пожежа в житловому будинку за адресою: Тячівський район, Дубівська тергромада, смт Дубове, вул. Синявка. На місці пожежі виявлено тіло власника будинку.

На Свалявщині у лісі помер чоловік

Сьогодні у селі Керецьки під час походу за грибами помер 49-річний місцевий житель, - повiдомляє svaliava.rayon.in.ua. - Зі слів очевидця чоловікові раптово стало зле після чого він впав замертво на землю.

Ще одна смерть у басейні спорткомплексу "Закарпаття", що знаходиться у Берегові

Потонув житель міста Червоноград 1961-го року народження, - повідомляє у соцмережі Віталій Глагола. - Що саме стало причиною трагедії наразі встановлюють правоохоронці.

У Чопі родина отруїлася чадним газом

14 жовтня об 11:18 до рятувальників Закарпаття надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що в м. Чоп в одному з приватних будинків на вулиці Сечені четверо людей отруїлись, попередньо чадним газом.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат