Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5740, 20

У Перечинському районі перекинувся автомобіль на залізничну колію

17 січня о 8.47 поступило повідомлення про перекидання автомобіля “Рено Кенго”, 2007 р.в. на залізничну колію, за адресою: Перечинський район, с.Зарічево.

Держфініспекція усунула порушень на 19 мільйонів гривень

Про це у четвер, 17 січня, під час брифінгу розповів журналістам начальник Державної фінансової інспекції в Закарпатській області Микола Рябець. У 2011 році було проведено 330 перевірок, у 2012 – вже 253.

Держгірпромнагляд і "Закарпатгаз" обговорили наболіле

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду у Закарпатській області відбулась робоча зустріч з керівниками публічного акціонерного товариства «Закарпатгаз».

У вівторок відсвяткують 67 річницю утворення Закарпаття у складі України

У вівторок, 22 січня, на Народній площі в Ужгороді за участі керівництва області, громадських та політичних об’єднань відбудуться урочисті заходи з нагоди 94-ої річниці проголошення Акту злуки Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки та 67-ої річниці утворення Закарпатської області у складі України.

На Закарпатті досі лавинонебезпека

17—18 січня в гірських районах Закарпаття зберігається лавинонебезпека. У зв’язку з цим, Територіальне управління МНС у Закарпатській області закликає всіх відпочивальників бути дуже обережними під час відпочинку в Карпатах та нагадує правила поведінки у разі сходження снігової лавини.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини та наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Закарпатті утворилися льодовикові затори

За добу в області утворилися 2 льодовикові затори. Крім того, закарпатця госпіталізували з відмороженням пальця.

Майже на 27 мільйонів гривень було пред’явлено позовів у минулому році

Органами прокуратури Закарпатської області активізовано представницьку роботу у різних сферах діяльності. Загалом при здійсненні представницьких повноважень органами прокуратури області за 2012 рік на захист прав громадян та інтересів держави пред’явлено в суди позовів та заяв на загальну суму понад 26,5 млн. грн.

Видачу закордонних паспортів тепер суворо контролюють

Сьогодні відбулася міжрегіональна відеоселекторна нарада під керівництвом голови Державної міграційної служби України Миколи Ковальчука.

Молоді закарпатці скоро не зможуть купити ні сигарети, ні алкоголь

Чиновники не хочуть, щоб громадяни, яким не виповнилося 21 року, могли вільно купувати сигарети і спиртне.
Для цього вирішили підняти мінімальний вік для продажу з 18 років до 21 року, – повідомляє   Соціальна країна.

У 2012-му   понад 20 тисяч закарпатців знайшли роботу через центри зайнятості

Про це у середу, 16 січня, під час брифінгу повідомив директор Закарпатського обласного центру зайнятості Юрій Фущич.

Україна увійшла в десятку країн з найвищою смертністю в світі

Україна посіла восьме місце в десятці держав світу з найвищою смертністю населення за версією Центрального розвідувального управління США.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло у Закарпатті, які причини й наслідки та чи є жертви — читайте хроніку.

Сьогодні в Ужгороді вручать журналістьку премію

15 січня вже вчетверте відбудеться нагородження журналістською премією Мукачівської греко-католицької єпархії імені Йосипа Терелі. Урочиста церемонія проходитиме в резиденції єпископів в Ужгороді о 16.00 за участі Преосвященного владики Мілана, єпископа Мукачівського, який очолює комісію із присудження премії.

З 1 січня дохід від продажу авто не оподатковується

З 1 січня 2013 року набули чинності положення Податкового кодексу   України про оподаткування доходів від продажу автомобілів, мотоциклів, мопедів.

13 січня ДАІшники зупинили 7 п’яних водіїів

Протягом 13 січня на території області не було зафіксовано жодної дорожньо-транспортної пригоди з потерпілими.

Тривають пошуки чеського туриста

14 січня продовжувалися пошуково-рятувальні роботи громадянина Чеської Республіки 1989 року народження, який 10 січня орієнтовно пішов у напрямку гори Темнатик Воловецького району і не повернувся.

Будівля пансіонату згоріла у Закарпатті

14 січня о 4.30 сталася пожежа в господарській будівлі пансіонату ТОВ «Шому Тур» за адресою: В.Березнянський район, с. Вишка, 283.  

У Хусті застряг автобус з 8 пасажирами

14 січня об 11.55 поступило повідомлення від водія за адресою: м. Хуст, вул. Міська маршрутний автобус «Еталон» (Рахів –Ужгород),   АК, під його управлінням, застряв на місці аварійного витоку води з міської водомережі.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат