Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5700, 20

Незабаром відбудеться гаряча лінія з губернатором області

У четвер, 31 січня, голова обласної державної адміністрації Олександр Ледида візьме участь у прямій телефонній лінії «Запитай у влади». Зі зверненнями, скаргами та пропозиціями громадяни зможуть звернутися за телефоном 0-800-502-70-80 з 12.00 до 13.00.

Про негідну поведінку закарпатських прокурорів можна буде повідомити телефоном

Кодекс професійної етики та поведінки працівників прокуратури ставить додаткові вимоги до поведінки прокурорів та слідчих як на роботі, так і поза службою.

Велосипедист загинув у ДТП у Виноградові

24 січня, близько 18.30 у місті Виноградів, водій автомобіля «Volkswagen Tiguan» скоїв наїзд на велосипедиста. В результаті дорожньо-транспортної пригоди 63-річний велосипедист отримав травми не сумісні з життям та помер на місці пригоди. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик.

74 релігійних організацій   області забезпечені земельними ділянками

Упродовж минулого року органами виконавчої влади та місцевого самоврядування у Закарпатській області розглянуто 74 звернень щодо забезпечення релігійних організацій земельними ділянками для будівництва культових споруд та здійснення інших завдань статутної діяльності.
За результатами розгляду звернень їм передано в оренду одну ділянку, надано у постійне користування 67 та продано 6 земельних ділянок.

Джерело: Головне управління Держземагентства
у Закарпатській області

Повідомлення про виклик швидкої дублюватимуть 4 рази

Про стандарти, за яким невдовзі працюватимуть станції швидкої медичної допомоги в краї розповів сьогодні, 24 січня, у прес-центрі управління охорони здоров'я Закарпатської ОДА начальник відомства Роман Шніцер.

В Ужгороді й Мукачеві навчатимуть нових спеціальностей

У четвер, 24 січня, відбулося засідання експертної комісії з питань ліцензування вищих навчальних закладів.

Інспекція праці має вакантні місця

Територіальна державна інспекція з питань праці у Закарпатській області приймає на роботу головного державного інспектора праці з місцем роботи у Мукачівському районі районі та головного державного інспектора праці з місцем роботи у Рахівському районі.

У Пацкана і Лутковоської буде спільна громадська приймальня у Закарпатті (ФОТО)

У народного депутата Валерія Пацкана і Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Валерії Лутковської буде спільна громадська приймальня на Закарпатті.

Активісти намагатимуться повернути водоканал Ужгороду через суд

Громадські діячі Володимир Феськов та Олександр Солонтай подали до суду, вимагаючи скасувати рішення Ужгородської міської ради про передачу в управління приватним кампаніям Ужгородського водоканалу.

В Ужгороді стартував новий онлайн відео-проект

В Ужгороді стартував новий інформаційно-аналітичний відео-проект у режимі онлайн. Відтепер інформаційний портал «Колиба» щотижня готуватиме відео із підсумками тижня.

У бібліотеці УжНУ проходить виставка ціннних видань (ФОТО)

Наукова бібліотека УжНУ продовжує знайомити користувачів з колекцією книг, які зберігаються в фондах.

У Закарпатті легковик зіткнувся з вантажівкою (ФОТО, ВІДЕО)

23 січня о 16:25 до закарпатських бійців МНС надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на об’їзній дорозі с. Глибоке Ужгородського району, міжнародної траси Київ-Чоп зіткнулись легковий автомобіль марки «ВАЗ 21099» та вантажний автомобіль «Сканія».

У Берегові готуються до виборів міського голови

УЧОРА В ЗАКАРПАТСЬКОМУ РАЙЦЕНТРІ БЕРЕГОВО МІСЦЕВІ ОСЕРЕДКИ 4-Х ПОЛІТИЧНИХ ПАРТІЙ - "ФРОНТУ ЗМІН", "БАТЬКІВЩИНИ", "СВОБОДИ" ТА УДАРУ - ОБ'ЄДНАЛИ СВОЇ ЗУСИЛЛЯ ЗАДЛЯ СКООРДИНОВАНОГО ПРОВЕДЕННЯ ПОЗАЧЕРГОВИХ ВИБОРІВ БЕРЕГІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ.

Прокуратура перевіряє умови проживання дітей з обмеженими можливостями у Закарпатті

Прокуратура Закарпатської області   проводить всебічну перевірку додержання прав дітей з обмеженими фізичними та психічними можливостями органами влади та місцевого самоврядування, закладами охорони здоров’я, інтернатними закладами, де утримуються діти.

Через сильну ожеледицю ДАІ просить водіїв бути обережними

За прогнозами Закарпатського гідрометеорологічного центру,   23 та 24 січня на дорогах області буде ожеледиця. ДАІ просить водіїв не забувати про заходи власної безпеки.

Торік соцслужба виявила 8 967 закарпатських сімей зі складними життєвими обставинами

У середу, 23 січня, директор Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Романюк під час брифінгу розповіла журналістам про удосконалення роботи соціальних служб краю та пріоритети роботи у 2013 році.

Юридичні особи мають до 31 січня подати декларацію по податку на нерухомість

Юридичні особи - власники житла, самостійно обчислюють податок на нерухоме майно. І не пізніше 31 січня повинні подати декларацію з цього податку до податкового органу за місцезнаходженням житлової нерухомості.

Мільярд гривень надійшов до місцевих бюджетів Закарпаття завдяки трьом податкам

Це податок на доходи фізичних осіб, плата за землю з громадян та єдиний податок.

Пожежна хроніка за добу

Що горіло за добу у Закарпатті, які пирчини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

У Закарпатті горів навчально-виховний комплекс

22 січня о 4.05 сталася пожежа в навчально-виховному комплексі І ступеня за адресою: Ужгородський район, с. Підгорб, вул. Центральна, 45.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат