Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 5640, 20

Про відсутність податкового боргу повідомлять електронною поштою

Новий податковий сервіс дозволяє платникам податків оперативно отримати довідку про відсутність заборгованості перед бюджетом. Для цього платнику потрібно лише надіслати електронну заяву до податкової. У разі відсутності у заявника податкового боргу автоматично формується електронна довідка та надсилається на його електронну адресу.

Чеська Височина продовжить співпрацювати із Закарпаттям

Наприкінці минулого тижня офіційна делегація від Закарпаття на запрошення гетьмана краю Їржі Бєгоунека відвідала Височину Чеської Республіки.

Закарпатські "сірі" і брудні міста можуть потрапити у кліп "Скрябіна""Руїна".

Відомий український гурт планує відзняти кліп на пісню "Руїна". Особливістю цього відео буде те, щов нього потраплять кадри брудних вулиць та сірих міст. Закарпатські "сірі" і брудні міста можуть потрапити у кліп "Скрябіна"

Випускниця ЗакДУ працює у Дубліні в компанії Google

Дівчина співпрацює із компаніями українського ринку (медіа-агентствами), які мають намір розмістити рекламу на ресурсах Google, їх партнерів, а також на каналі YouTube.

У закарпатському Виноградові переходять на сучасні моделі касових апаратів

Починаючи з січня 2013 року суб’єкти господарювання, які використовують реєстратори розрахункових операцій, повинні подавати звітність в електронному вигляді.

В українця вилучили цигарки та автівку у Закарпатті (ФОТО)

Невдалою для нашого співвітчизника виявилася спроба незаконного переміщення через кордон в пункті пропуску «Тиса» майже шести ящиків сигарет.

У Закарпатті через погоду був ускладнений рух автотранспорту

10 лютого у зв’язку з погіршенням погодних умов на автошляхах області було ускладнено рух автотранспорту, для попередження заторів на дорогах залучався особовий склад та техніка МНС, а саме:

Без купи довідок   гроші не дадуть...

До редакції газети «РІО» надійшов лист, у якому жінка вважає неправомірним вимагання довідок для здійснення виплат. З нового року сума грошей стала меншою. У фонді соціальної допомоги кажуть, що відтепер потрібно більше документів для отримання грошей.

Проект «Через енергію надихаємо майбутні покоління» стартував в Іршаві

12 лютого о 11:00 у приміщені Іршавського районного Будинку дитячої творчості (м. Іршава, вул. Гагаріна 9) в ідбудеться стартова конференція проекту «Через енергію надихаємо майбутні покоління»

Закарпатські ДАІшники впевненіше застосовуватимуть зброю

На початку січня в місті Перечин стався інцидент, під час якого працівник міліції застосував вогнепальну зброю.
Серед ночі працівник ДАІ у званні старшого лейтенанта затримував п’яного водія «Мерседеса», який скоїв дорожньо-транспортну пригоду (побив чуже авто) і втік з місця пригоди.

На Виноградівщині надходження від податку на прибуток зросли утричі

За січень 2013 року юридичні особи Виноградівського району сплатили понад 771 тис. грн., що в порівнянні з січнем 2012 року на 542,9 тис. грн. більше.

Зростання надходжень податку на прибуток до державного бюджету пов’язане із змінами податкового законодавства щодо порядку сплати податку на прибуток з 1 січня 2013 року.

Ужгородські податківці зібрали за 2012 рік майже 600 млн. грн. податків (оновлено )

6 лютого в Ужгородському прес-клубі відбулася прес-конференція начальника ДПІ у м. Ужгороді Марії Бадиди.

Прокуратура первіряє закарпатських чиновників щодо прозорості проведення тендеру з закупівлі вугілля

Прокуратура Великоберезнянського району здійснює контроль за ходом досудового розслідування кримінального провадження передбаченого ч. 2 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем – карається обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років).

На закарпатському виробництві готують понад 80 найменувань м’яса

У середу, 6 лютого, керівник краю Олександр Ледида оглянув виробничий процес на фермерському господарстві «Світ м’яса».

За останні роки програма протипаводкового захисту басейну Тиси профінансована на 19,6 %

6 лютого була проведена нарада керівного складу органів управління та сил Закарпатської територіальної підсистеми Єдиної державної системи цивільного захисту населення щодо підведення підсумків роботи у сфері цивільного захисту у 2012 році та визначення основних завдань на 2013 рік під керівництвом першого заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації, голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ОДА Ігоря Свищо.

Найменше на онкозахворювання страждають на Закарпатті

В Україні найменше на онконедуги страждають на Закарпатті та Івано-Франківщині. Найвищі показники онкозахворюваності за останні 5 років спостерігаються в південних регіонах, а також у Севастополі, Кіровоградській та Миколаївській областях.

Ямковий ремонт в Ужгороді робитимуть "коли прилаштуємося до Облавтодору"

Як не за чутками відомо ужгородцям, а особливо водіям, асфальт з доріг міста подекуди зійшов разом зі снігом. Їздити "стрьомно" навіть по так званих "ключових" вулицях, до прикладу, чималі дірки чатують на колеса на головному транспортному мості.

7 населених пунктів відключені від електропостачання у Закарпатті

Протягом 2-3 лютого   на території Закарпатської області спостерігалися інтенсивні опади у вигляді дощу. Внаслідок захаращеності водовідведень та у зв’язку із засміченням дренажних канав відбулося підтоплення 237 дворогосподарств, та близько 100 га сільськогосподарських угідь на території Закарпатської області. Кілька населених пунктів цілком відключені від електропостачання.

Пожежна хроніка за добу у Закарпатській області

Що горіло за добу у Закарпатті, які причини й наслідки, чи є жертви — читайте хроніку.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат