Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

Заштукатурений напис на географічному центрі Європи в Діловому на Закарпатті відреставрували

Більше місяця через дощову погоду працював над відновленням історичного напису на стелі, що позначає географічний центр Європи, студент-магістр Львівської політехніки Володимир Козурак. Каже, для того, щоб якісно відновити напис, зняв 5-8 шарів цементу, штукатурки та фарби.

Закарпатські будівельники відновлюють зруйноване росіянами житло мешканців Херсонщини

Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Після відпочинку на Закарпатті 60 дітей із Запоріжжя вирушили до Угорщини

Після тижневого відпочинку на Закарпатті 60 дітей із Запоріжжя сьогодні в супроводі батьків вирушили до Угорщини, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На відпочинок до Румунії відправили 25 закарпатських дітей, батьки яких воюють на фронті

Сьогодні разом із головою обласної ради Володимиром Чубірком, Надзвичайним і Повноважним Послом Румунії в Україні Александру Віктором Мікулою та представниками організації New Strategy Center відправили на відпочинок до Констанци 25 закарпатських дітей, батьки яких захищають незалежність України на фронті, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Виноградівщині двоє чоловіків отримали великі опіки, коли спалахнув басейн який вони чистили

Днями на лінію «103» зателефонував чоловік з Виноградівщини і повідомив про опіки у двох працівників, що облаштовували його басейн. Вже за 6 хвилин медики швидкої прибули на місце події. Про це інформує Закарпатський територiальний центр екстреної медичної допомоги у Фейсбуці.

В Ужгороді горів житловий будинок

Пожежа сталася ввечері 13 липня, по вул. Мукачівській.

На Тячівщині виявили потопельника

13 липня ДСНС повідомили про виявлення тіла ймовірного потопельника за адресою: Тячівський район, Солотвинська тергромада, с. Н.Апша, р. Апшиця.

Закарпатські фахівці оцінюють масштаби руйнувань на Херсонщині

У Чорнобаївці на Херсонщині працюють 6 інженерів та архітекторів із Закарпаття. Вони обстежують будівлі після підтоплень внаслідок підриву Каховської ГЕС. На допомогу їм найближчими днями поїдуть ще 12 фахівців з нашого краю, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

В Мукачеві під час руху загорівся легковик

Вчора пообiдi до рятувальникiв Закарпаття звернувся мукачiвець, який повiдомив про займання у власному авто марки Ford Fusion 2011 року випуску.

Закарпатські айтішники - учасники однієї з найбільших конференцій Європи, що проходила в Люксембурзі

Нещодавно представники Закарпатського IT-кластера взяли участь в одній із найбільших конференцій Європи – Global Tech Conference ICT Spring 2023, що проходила в Люксембурзі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Хустському районі розпочали ремонт дороги що веде до Синевиру

На одній із ділянок автомобільної дороги загального користування місцевого значення О 070603 Синевир – Колочава – Буштино стартували роботи з капітального ремонту, - повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

На Берегівщині проводять ремонт доріг місцевого значення

На Берегівщині стартували ремонтні роботи в межах експлуатаційного утримання автошляхів. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

На горі Петрос травмувалися дві неповнолітні киянки, їх довелося евакуйовувати рятувальникам

11 липня о 21:00 до ДСНС Закарпаття надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту в районі г. Петрос Рахівського району травмувались дві мешканки Київської області віком 12 та 13 років.

Керівники Закарпатської ОВА проінспектували хід ремонтних робіт на автошляхах краю

Спільно з головою ОВА перебуваємо у робочій поїздці по області, - повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький. - Одна з цілей – проінспектувати хід ремонтних робіт на автошляхах краю.

В Ужгороді зустріли потяг з дітьми із Запоріжжя, їх відправлять на відпочинок до Угорщини

63 дитини та 38 дорослих одразу вирушили в один із туристичних куточків Ужгородщини, звідки незабаром поїдуть до угорського Мішкольца на відпочинок, повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

З 11 липня закарпатці більше не побачать рекламу айкосів та електронних сигарет

А ще через рік з прилавків зникнуть ароматизовані сигарети.

На Тячівщині розпочали ремонт автодороги місцевого значення Верхнє Водяне – Солотвино

Підрядна організація відповідно до проєктної документації проводить капітальний ремонт мосту через річку Апшицю в селі Середнє Водяне. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Поблизу Ужгорода через падіння електродроту високовольтної ЛЕП загорілося пшеничне поле

Вогнеборці ліквідували пожежу на полі з пшеницею, повідомили у ДСНС.

В Іршаві у ставку потонув 41-річний чоловік

7 липня до ДСНС Закарпаття повідомили про ймовірне утоплення у ставку мешканця с. Білки Хустського району, 1982 р.н., за адресою: Хустський район, м. Іршава, вул. Заводська.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат