Новини » СОЦІО

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '6')or('0' >= '6')) and ((is_nonpublished <> '1')or(6 = '13')) order by id desc LIMIT 0, 20

Закарпатець спробував обміняти фальшиве водійське посвідчення на нове

До сервісного центру МВС на Закарпатті звернувся чоловік для обміну посвідчення водія, але його так і не отримав, адже документ мав ознаки підробки.

36 мільйонерів на Закарпатті – і це ще триває деклараційна кампанія (відео)

36 мільйонерів на Закарпатті – і це ще триває деклараційна кампанія, - повідомляє М-Студіо. - 36 осіб вже задекларували доходи у понад мільйон гривень. Найбільше заможних краян традиційно в Ужгороді та Мукачеві. Задекларовано нашими мільйонерами доходи у понад 62 млн грн.

Реформа, яка перетворила громади з підлеглих у партнерів центру

Минає 10 років зі старту процесу децентралізації в Україні

В Ужгороді на зупинці помер чоловік, у Центрі екстреної меддопомоги проведуть розслідування

Чоловіку стало зле на зупинці поблизу колишнього ресторану «Рубін». Люди викликали швидку, але вона приїхала через пів години і не встигла врятувати чоловіка.

За перший квартал цього року на Закарпатті стало на 875 підприємств більше

На Закарпатті за підсумками першого кварталу цього року продовжується позитивна динаміка в економіці

Печальні промені світлої пам’яті…

Важко писати про це дійство – вечір, присвячений  пам’яті Олени Юрош (22.04.1971-10.03.2021), що відбувся 29 березня 2024 року у стінах Ужгородської дитячої музичної школи №1  ім. П. Чайковського, де покійна трудилася упродовж 1990-2021 рр. – до останнього свого подиху. Вагомим складником вечора була презентація книжки Олени Юрош «Непроминальне. Pro Memoria» (Ужгород, 2022, 410 с.) , яку упорядкували Владислав Юрош, Іван Зимомря та Мирослава Зимомря (видана за редакцією Миколи Зимомрі). Вона, за слушними словами Уляни Галів, «поєднала слово наукове із словом художнім, а й тому, що має особливу місію – не розгубити те, що має у просторі і часі значення непроминальне: любов, віру, пам’ять».

Ексміністр МВС Арсен Аваков має на Закарпатті 900 га плантацій фундука

Родині Авакових через фонд АТ «ЗАКРИТИЙ НЕДИВЕРСИ­ФІКОВАНИЙ ВЕНЧУРНИЙ КОРПОРАТИВНИЙ ІНВЕСТИЦІЙНИЙ ФОНД „ФОРСАЙТ ІНВЕСТ“» належить один з найбільших садів фундука площею 900 га (ТОВ "Карпатські золоті горішки"), що розташований у Закарпатській області, ближче до європейських ринків.

В Ужгороді провели масштабну акцію на підтримку дітей Харківщини

Сьогодні в Ужгороді ми провели масштабну акцію на підтримку дітей Харківщини під назвою #powerkharkiv, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

На Мукачівщині сталася масштабна пожежа у житловому будинку

6 квітня до ДСНС надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, с. Кольчино, вул. Фрідяшівська. Вогнем знищено альтанку на площі 4 кв. м та пошкоджено перекриття на площі 196 кв. м.

В Ужгороді поліція притягнула до відповідальності батьків школярів, які скоїли бійку у класі (ВІДЕО)

Ювенальні поліцейські Ужгородського районного управління притягнули до адміністративної відповідальності батьків двох школярів, які спричинили конфлікт в одному із ліцеїв міста.

На Воловеччині пенсіонер намагався перейти Латорицю і втонув

4 квітня до ДСНС надійшло повідомлення від працівників поліції про виявлення тіла у р. Латориця у селі Нижні Ворота по вул. Борканюка.

На пожежі в Мукачеві загинув пенсіонер, ще трьох госпіталізовано з отруєнням чадним газом

Пожежа сталася сьогодні в Мукачеві по вулиці Закарпатській. О 7:49 на лінію 101 зателефонували мешканці багатоквартирного будинку з повідомлення про сильне задимлення сусідського помешкання.

У Сваляві водій мікроавтобуса збив на смерть пенсіонерку

21-річний водій мікроавтобуса «Ford», житель села Голубине, рухаючись заднім ходом допустив наїзд на 76-річну жительку Сваляви, яка проходила поруч. Остання від отриманих травм померла на місці події.

На Хустщині в результаті пожежі загинув пенсіонер

Вчора на пожежі загинув 74-річний чоловік. Подія трапилась у с. Білки у житловому будинку по вулиці Івана Франка.

На Закарпатті продовжується негативна динаміка зростання кількості лісових пожеж

Чергове займання сьогодні трапилося на території Лазещинського лісництва ДП «Ясінянське лісомисливське господарство», - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

У Хусті троє дітей отруїлися чадним газом

В ніч з 30 на 31 березня до Хустської центральної районної лікарні було госпіталізовано 3 дітей: 2015, 2011 та 2023 років народження, мешканців м. Хуст. Всі вони перебувають у дитячому відділенні з попереднім діагнозом - отруєння чадним газом. Стан здоров'я госпіталізованих задовільний.

На Закарпатті програма пільгового кредитування продовжує працювати

Від початку року наша комісія погодила 35 заявок у межах ініціативи «Власний дім» на кредити загальною сумою близько 9,2 млн грн, - повідомляє заступник голови ОВА Василь Іванчо.

Ой три шляхи широкії

У поминальні дні провулком, що веде до цвинтаря, сотні дубриничан поспішають запалити свічки пам’яті на могилах найрідніших і найдорожчих серцю людей.   Жодна інша подія не збирає у селі таку кількість колишніх і теперішніх односельчан. Десятки з них підходять до хвіртки будинку, де зазвичай сидить на стільчикові літня жінка, якій цікаво спостерігати за юрбою з букетами, вінками, кошиками розкішних квітів. Одні лише вітаються шанобливо,   перекинувшись кількома репліками, інші затримуються надовше. Навіть ті, хто бачить цю сиву жінку вперше, здогадуються, що   увага до неї – не лише з поштивості до віку…

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат