Тільки сльози

09.04.2022 12:44 СОЦІО

На фронті нашим військам вдалося вигнати окупантів із Київщини. Останнім часом міста неподалік Києва стали дуже респектабельними. Тут вкладалося дуже багато коштів у будівництво та блогоустрій. Ірпінь, Бородянка, Буча… І саме над цими містами фашисти познущалися найбільше. Грабуванню не було меж. Російські нацисти награбоване переправляли до Білорусі, і звідти поштою відправляли до себе додому в Росію.

Коли українські військові вигнали фашистів, то стало зрозуміло, що пограбунок супроводжувався страшними тортурами та розстрілами. Весь світ був шокований кадрами з Бучі, яка була просто всипана трупами цивільних людей. Було знайдено масові поховання. У багатьох трупів були зав’язані руки. Людей катували і потім розстрілювали. Путінські фашисти гвалтували навіть зовсім юних дівчаток, а потім переїжджали їх танком. Було знайдено тіла закатованих жінок, яких потім нелюди загорнули в килими і підпалили. Кати вбивали всіх, і навіть розстрілювали тварин. Їхні снайпери тренувалися на звичайних мирних людях, а потім трупи кидали в підвали.

Такого звірства історія не пам’ятає. Вся Україна плакала і за чотирирічним Сашком, якого тривалий час розшукувала мати і їй намагалися допомогти всі українці. Сашка знайшли мертвим.

Людство було в заціпенінні від того, що зробили російські кати. А в самій росії пропагандисти та влада почали переконувати своїх громадян, що це все підлаштовано, що російські солдати дуже добрі та гуманні, що всі ці трупи є лише виставою. Росіяни вірять пропагандистам та своїй владі. Навіть попри те, що на місці трагедії було багато закордонних репортерів, навіть попри те, що розвідки кількох країн перехопили телефонні розмови фашистів, які самі розповідали про те, як вони вирізують українців.

Було зрозуміло, що команду на терор дали з москви найвищі чиновники. Це був план путіна залякати місцеве населення, щоб в інших містах люди боялися виходити на акції протесту проти окупантів і не чинили опору.

Але такі дії окупантів не пройдуть безслідно. Розвідці вже вдалося встановити особи фашистів, їхні адреси та навіть номери телефонів. Усіх знайдуть, усіх покарають рано чи пізно. І навряд чи хоч одна російська свинособака уникне покарання. Весь світ побачив справжню суть кремлівських фашистів.

Весь світ побачив і суть самої рашистської нації, яка переважною більшістю підтримує терор в Україні. Ця нація повинна бути ізольована назавжди.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат