У Мукачівському районі за добу на пожежах загинуло двоє людей

19.01.2021 22:31 СОЦІО

19 січня о 05:10 до Служби порятунку надійшло повідомлення від місцевих мешканців с. Станово про те, що з житлового будинку на вул. Українській, де самотньо мешкає жінка похилого віку, йде дим. Під час гасіння пожежі було виявлено тіло 79-річної власниці будинку без ознак життя. Що стало причиною загорання встановлять правоохоронці, однак імовірніше за все його спричинив саморобний електрообігрівач.

Друга пожежа виникла в Мукачеві на вул. О.Береста близько 11:00. Осередком займання стала кухня приватного житлового будинку. На час виникнення пожежі в оселі перебували двоє братів та їхня гостя. Остання, прокинувшись від їдкого диму, відчинила двері на кухню звідки на неї повалив дим. Жінка вилізла у вікно та почала кликати на допомогу.

Вогнеборці, які прибули на виклик, зайшли у наповнений димом будинок та виявили в осередку пожежі тіло загиблого чоловіка 1964 року народження. Перевіряючи інші кімнати, начальник караулу Андрій Кабаштура також натрапив і на 54-річного власника будинку, який на той момент був непритомний. Чоловіка передали лікарям.

Пресслужба ДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат