У Мукачеві вогнеборці врятували чоловіка під час пожежі

23.12.2020 15:08 СОЦІО

Пожежа сталася 22 грудня по вул. Д. Галицького (на фото). Горіло в будинку 59-річної мешканки. Пожежу помітили сусіди.

Сусіди також сповістили пожежників, що в оселі може перебувати син власниці, тож спочатку рятувальники визволили чоловіка, який ховаючись від вогню заліз до шафи. Потерпілого винесли на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги. Життю мукачівця нічого не загрожує. Вогонь встиг знищити меблі та інші наявні в кімнаті речі домашнього вжитку. Серед ймовірних причин загоряння розглядається необережне поводження з вогнем під час паління.

Пресслужба ДСНС також повідомляє про пожежу у будівлі закинутого підприємства з виробництва меблів у Іршаві, розташованого по вулиці Федорова. Загоряння сталося 23 грудня, про що сповістили пересічні перехожі. Осередком загорання стало приміщення колишньої охорони. Вогонь майже повністю знищив дане приміщення. Магазин меблів, що розташований поруч, не постраждав - рятувальники встигли приборкати вогонь. Постраждалих немає, причини виникнення пожежі встановлюють правоохоронці.

Крім того, за минулу добу сталася пожежа у гуртожитку в Берегові, що по вул. Гагаріна. Пожежею пошкоджено частину майна. У той же час у Воловці горіло в одній кімнаті житлового будинку по вул. Карпатській. Пожежею пошкоджено диван. В Ужгороді по вул. Чкалова горіла надвірна споруда, тут також пошкоджено частину домашнього майна. А у селі Вертеп, що на Хустщині, згорів автомобіль ВАЗ 2107. Інцидент стався по вул. Коцюбинського.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат