У Виноградівському районі вогнеборці врятували від знищення вогнем теплиці з городиною

21.01.2020 22:15 СОЦІО

21 січня о 00:42 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу   на території приватного домогосподарства, що на вул. Галана в с. Олешник Виноградівського району. Об’єктом займання стали дрова, що складувалися на обійсті. Для ліквідації пожежі до місця було направлено   вогнеборців 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Виноградів.

О 01:05 пожежу на площі близько 8 кв.м. вдалося локалізувати й о 01:55 повністю ліквідувати. У ході гасіння вогню рятувальникам вдалося відвернути загрозу його поширення на поряд розташовані дві плівкові теплиці, де господар вирощує ранню городину.

Вогнем знищено   близько 3 куб.м. дров та пошкодити твердопаливний котел. Причина займання та завдана матеріальна шкода встановлюються. Травм і жертв на пожежі не було.

За повідомленням прес-служби ДСНС за минулу добу в області сталося ще 5 пожеж.

У Мукачеві по вул. Лавківській вогнем знищено дерев’яний дачний будинок. У Сваляві сталася пожежа в підсобному приміщенні ЗОШ по вул. Визволення. Вогнем знищено спортивний інвентар, документи та закопчено стіни спортзалу. У Верхньому Коропці, що на Мукачівщині, по вул. Шенборна горіли будівельні відходи на площі 60 кв. м. У Стеблівці, що на Хустщині, по вул. Травнева сталося загорання автомобіля Audi A8, 2018 р.в., (німецька реєстрація). Вогонь сильно пошкодив відсік двигуна. В Мукачеві по вул. Парканія сталося загорання автомобіля Skoda Octavia A7, 2013 р.в. Пожежею знищено автомобіль та пошкоджено вікна квартири на першому поверсі. Основною версією пожежі є підпал. Справу розслідують слідчі Мукачівського міськвідділу.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат