Упродовж доби закарпатські вогнеборці тричі ліквідовували пожежі в житлових будинках

03.12.2019 19:46 СОЦІО

Упродовж минулої доби на території області виникло п'ять пожеж. У трьох випадках горіли житлові будинки.

Перше повідомлення про пожежу в житловому будинку, що в с. Нове Давидково Мукачівського району, надійшло до Служби порятунку Закарпаття 2 грудня. Осередком загорання стало мансардне приміщення. Спочатку домочадці намагалися самостійно загасити вогонь. Але, після того як всі спроби не дали бажаних результатів, люди зателефонували рятувальникам. Пожежею знищено покриття та перекриття будинку на площі 70 кв. м   та частину домашнього майна, яке знаходилося в мансардному приміщенні.

Того ж дня вогнеборці смт Великий Березний отримали повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Затварницького в с. Забрідь. Осередком загорання стало приміщення котельні. Пожежею знищено покриття та перекриття на площі 12 кв. м, а також частину домашнього майна.

У третьому випадку загорання сталося на горищі житлового будинку , що в с. Пістрялово також Мукачівського району. Домочадці вчасно помітили пожежу й загасили її до прибуття надзвичайників.

Окрім того 2 грудня на автошляху Київ-Чоп поблизу села Ганьковиця Свалявського району, загорівся вантажний автомобіль Volvo (на фото). Знищено кабіну, моторний відсік та два передні колеса.

Також пожежу зафіксовано на Ужгородщині. Тут горіла надвірна споруда у Кам’яниці по вул. Садова. Вогнем знищено речі домашнього вжитку.

ДСНС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат