Уперше в УжНУ – магістратура з реклами та піару

02.07.2019 18:48 СОЦІО

Тиждень тому перші в історії УжНУ рекламісти і піарники захистили дипломні роботи, а нині у них та всіх охочих (до речі, з інших спеціальностей теж) є перспективи для продовження навчання. І навчатися значно дешевше, ніж в інших університетах.

Усі, кого цікавлять аспекти сучасної комунікації на професійному рівні, відтепер мають нагоду не просто докладніше їх пізнавати, а й мати документальне підтвердження власної фаховості.

Цьогоріч кафедра журналістики філологічного факультету випустила перших бакалаврів спеціалізації «Реклама та зв’язки з громадськістю», тож на часі – вступ до магістратури. І така нагода щойно з’явилася: Вчена рада УжНУ 25 червня затвердила можливість здобувати освітній ступінь «Магістр» за цією спеціалізацією.

Тож відтепер усі, кого цікавлять аспекти сучасної комунікації на професійному рівні, мають нагоду не просто докладніше їх пізнавати, а й мати відтак докуметальне підтвердження власної фаховості.

Які ж основні орієнтири у роботі тих, кого іноді називають архітекторами згоди? Справді, фахівці зі зв’язків із громадськістю, з одного боку, мають за завдання досягати взаєморозуміння між компанією, на яку працюють, з її клієнтами, партнерами, представниками влади різних рівнів, журналістами, населенням тощо, з іншого – не менш запитані всередині компанії, бо ж від них великою мірою залежить розробка принципів кадрової політики, взаємини у колективі, запобігання діловим конфліктам чи своєчасне їх вирішення.

Ми пропонуємо найголовніші, на нашу думку, ціннісні маркери, на які варто зважати майбутнім кваліфікованим рекламістам і піарникам:

  • Україна потребує фахівців, здатних бути провідниками на рекламному ринку, – це забезпечить зростання й розширення економічних можливостей країни;
  • сучасні комунікативні зв’язки – це співтворчість нового рівня, де провідну роль відіграє соціальний брендинг;
  • креативність і нові підходи дають постійне особистісне зростання;
  • відповідальність і професійність – головні риси, які дозволяють довіряти обраному шляху;
  • винахідливість і комунікабельність – основні складові професії;
  • володіння оптимізованою інформацією дає змогу бути ціннісним орієнтиром у сучасному мегаінформативному світі;
  • магістратура з реклами та піару в УжНУ – це орієнтир для того, щоб стати в майбутньому для когось орієнтиром у просторі реклами та піару.

Вступати в магістратуру на «Рекламу та зв’язки з громадськістю» можуть не лише цьогорічні випускники бакалаврату з реклами та PR, а й ті, хто навчався за іншими спеціальностями, а також випускники минулих років. Необхідна умова вступу – складання зовнішнього незалежного оцінювання з іноземної мови й іспиту зі спеціальності.

Можливості працевлаштування дуже широкі, адже професійні комунікатори (рекламні та піар-менеджери) – це запорука успіху як компанії, так і кампанії завжди і скрізь! Ми пропонуємо ключ до вашого особистого успіху – вибір, узяти чи ні, – за вами.

Медіацентр УжНУ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат