На Великоберезнянщині горів готельно-ресторанний комплекс

25.06.2019 12:40 СОЦІО

25 червня о 04:38 в оперативно-рятувальну службу Закарпаття повідомили про пожежу в готельно-ресторанному комплексі, що в с. Кострино Великоберезнянського району.

Об’єктом займання стала покрівля триповерхової будівлі.

Для ліквідації пожежі до місця було направлено два відділення вогнеборців 2-ї державної пожежно-рятувальної частини смт В.Березний. Згодом їм на допомогу також виїхали перечинські рятувальники.   Усього до гасіння вогню залучено три одиниці техніки та 12 чоловік особового складу.

О 05:40 пожежу вдалося локалізувати. Її ліквідація тривала до 10:50.

Вогнем знищено покрівлю та   мансардний поверх будівлі на площі 430 кв.м, а також наявні там меблі, побутову техніку та особисті речі. Загиблих та травмованих на пожежі не було.

Як вдалося з’ясувати, пожежу виявив один із тренерів, котрий супроводжував вихованців дитячо-юнацької спортивної школи із Запоріжжя (усього 77 дітей та 6 супроводжуючих), що проживали в цьому комплексі. Близько четвертої ранку він вивів спортсменів на зарядку й побачив, що з покрівлі будівлі йде дим. Саме він і повідомив персонал закладу про пожежу та заходився ліквідовувати займання за допомогою первинних засобів пожежогасіння.

Причини загоряння встановлюються, повідомляє прес-служба ДСНС.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат