На Закарпатті зросла питома вага злочинів, скоєних дітьми

admin 09.10.2012 11:07 СОЦІО

Для запобігання дитячій злочинності в області проводяться рейди за участі працівників служб у справах дітей та правоохоронців. Зокрема, інспектують місця, де є підозра на продаж неповнолітнім алкоголю, проводиться робота із неблагополучними сім’ями.

Збільшився показник питомої ваги злочинів, скоєних неповнолітніми з 7,8% (2011 рік) до 9,2% (2012 рік). Проте пов’язувати цей показник із збільшенням дитячої злочинності не варто, - зазначили учасники наради. Адже у першому півріччі цього року спостерігалося зменшення загальної кількості вчинених злочинів в області.

Кількість неправомірних дій, вчинених неповнолітніми залишається показником сталим, проте кількість злочинів, вчинених дорослим населенням області зменшилася. Відповідно, питома вага злочинів, скоєних дітьми, дещо зросла.

Проте, як зазначили учасники зустрічі, діти з неблагополучних сімей рідше вчиняють злочини. Натомість, є випадки, коли неповнолітні діти, батьки яких виїхали за кордон на заробітки, стають на злочинну стежку. Про це повідомили в прес-центрі ОДА.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СОЦІО

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат