Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1860, 20

Прокуратура намагається довести, що представники Ужгородської міськради зловживають

Вчора, 2 квітня за рішенням суду слідчими прокуратури Закарпатської області проведено слідчі дії по вилученню   необхідних для доказування фактів зловживання службовим становищем посадовими особами Ужгородської міської ради.

В Ужгороді обмежать рух по вулиці Собранецькій

У зв’язку проведенням робіт КПЗГ "Агромікс" по обрізці дерев 4 та 5 квітня з 8:30 до 16:30 буде обмежено рух по вулиці Собранецькій на ділянці від пл. Бабушкіна до вул. Гойди.

У Боздоському парку знесуть ресторан

Самочинно збудований ресторан на території природно-заповідного фонду міста Ужгорода буде         знесено — прокуратура міста Ужгорода.

Що комунальники робитимуть 2 квітня в Ужгороді

Інформація   з робіт з утримання об’єктів міського благоустрою, які комунальні служби міста запланували на 2 квітня.

Прокуратура Ужгорода подасть до суду на незаконні рішення Ужгородської міськради

Апеляційний суд задовольнив апеляційну скаргу прокуратури міста Ужгорода на самочинно збудовані об’єкти.
За інформацією старшого прокурора прокуратури м. Ужгорода Вадима Савчака, прокуратурою міста виявлено рішення суду, які всупереч вимогам цивільного та земельного законодавств, надають право власності на самочинно збудовані об’єкти на території міста Ужгорода.

В Ужгородському прес-клубі відбудеться другий вебінар для блогерів

У середу, 3 квітня, о 10.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться другий вебінар для блогерів та тих, хто має намір розпочати «блогерську діяльність».

В Ужгороді пройде ІІ міжнародний фестиваль "Музика без кордонів"

4—25 квітня, у великому залі Закарпатської обласної філармонії.

Потворний Ужгород від головного архітектора

Останнім часом доволі часто виходить в ефір головний архітектор Ужгорода Олександр Шеба. Ще щось намагається критикувати. Однак, якщо зробити певний аналіз, то потворність багатьох архітектурних форм міста саме на його совісті.

Ужгородські світлофори   та вуличне освітлення й далі непокоять ужгородців

До редакції звернувся ужгородець пан Павло. «Третій тиждень я спостерігаю незадовільну роботу міських світлофорів, зокрема на перехресті вул. Перемоги і проспекту Свободи, а в неділю 24.03.2013 на перехресті вулиці Перемоги і проспекту Свободи (р-н «Білочки») я двічі потрапив у вкрай небезпечну ситуацію, коли світлофор жодних сигналів пішоходам із обох боків дороги не подавав, і я, не підозрюючи біди, подумав, що світлофор просто вимкнено (це для Ужгорода звична річ упродовж останніх місяців).

Влада Ужгорода обіцяє   з настанням тепла ремонти й озеленення

На прес-конференції міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, присвяченій   питанню Генерального плану обласного центру, йшлося про те, що для 120-тисячного міста   мало 4 тис. гектарів території, особливо щодо транспортних розв’язок, на сьогодні є і близько п’яти тисяч заяв від ужгородців на отримання земельного наділу.

2013-й рік в Ужгороді - рік збереження архітектурної спадщини

Таке рішення на черговій сесії прийняла Ужгородська міська рада сьогодні, 29 березня.

Погорєлов хоче виключити "незручних" членів міськвиконкому

Мер Ужгорода Віктор Погорєлов сьогодні на черговій сесії Ужгородського міськвиконкому запропонував внести до порядку денного питання про виключення 5-ти членів міськвиконкому.

Через арешт на майно власника Ужгород не зможе взяти на баланс пам'ятник Рошковичу

На черговій, ХVІІ-й сесії Ужгородської міської ради, яка має відбутися в п'ятницю, 29 березня, місто не зможе взяти на баланс пам'ятник Ігнатію Рошковичу, встановлений на перетині площі Театральної та набережної Незалежності.

На період травневих свят введуть додатковий потяг "Ужгород-Харків"

У зв’язку із зростанням пасажиропотоку в період великодніх та травневих свят Південна залізниця призначила додатковий швидкий нічний поїзд №225/226 Харків-Ужгород. Про це УНН повідомили у прес-службі залізниці.

Дзвоніть, якщо в Ужгороді не світять ліхтарі

В Ужгороді зовнішнім вуличним освітленням займається ПП "Промтехобладнання". У нічний час ліхтарі вмикаються о 19.00 (плюс-мінус 15 хв.), а вимикаються зранку о 6.00.

Ужгородська податкова виграла в судді справ на 17,4 мільйона гривень

У провадженні судів різних інстанцій станом на березень 2013 року знаходиться 473 справи між Державною податковою інспекцією Ужгорода та платниками податків на загальну суму 258,2 млн.грн..

Ужгородці стурбовані непрацюючими світлофорами (ЛИСТ У РЕДАКЦІЮ)

Доброго дня, шановна редакція газети РІО! Пишу вам з проханням розібратися з нагальною проблемою міських світлофорів, які на мій погляд у край незадовільному стані.

Помста через викриття

Днями кілька регіональних Інтернет-видань поширили статтю про те, ніби вже близько двох років ЖРЕР № 5 ухиляється від сплати податків, надсилаючи ужгородцям квитанції для сплати за комунальні послуги від приватної фірми «Двірник». Мовляв, ЖРЕР передав функції прибирання, що є економічно не вигідним, приватній фірмі.

Пл. Народна: «законсервувати»   чи реконструювати?

Площа Народна в Ужгороді, яка для багатьох нині бачиться як «футбольне поле», «пасовище», є незавершеним проектом чеського архітектора Крупки. Адміністративний квартал Галагов у стилі «празького кубізму», притаманного тільки невеликому часовому відрізку, передбачався П-подібної форми, він мав «дихати» своєю відкритою частиною на річку Уж.

В Ужгороді створять науковий парк

На базі УжНУ протягом наступних трьох років планують створити науковий парк. Відповідну програму   прийняли сьогодні депутати обласної ради на черговій сесії.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат