Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 1740, 20

В обласному центрі Закарпаття цього року появилося 34 нових мільйонерів

За інформацією начальника ДПІ м. Ужгорода Марії Бадиди, кількість громадян, доходи яких перевищили 1 млн. грн., становить 62 особи (проти 28 у 2012 році).

Прокуратура перевірить ужгородський базар

Прокуратура Ужгорода перевірить стихійний ринок на вулиці Белінського.

В Ужгороді облаштують парк


Угоду про співробітництво та добросусідство у четвер, 11 липня, підписано в обласній адміністрації між Мукачівською греко-католицькою єпархією та Закарпатським інститутом післядипломної педагогічної освіти.

Ужгородські малюки поїдуть відпочивати до Угорщини

У рамках реалізації проекту «Дзвінок звучить для всіх» вчора до Ужгорода приїхали представники з Угорщини та Румунії.

ДПІ   Ужгорода — про підсумки півріччя

В Ужгородському прес-клубі відбулося засідання на тему: «Підсумки роботи ДПІ у м. Ужгороді Головного управління Міндоходів у Закарпатській області  за І півріччя 2013 року. Основні функції і завдання Міністерства доходів і зборів України».

Ужгород та Луцьк – серед найзабрудненіших міст України

Упродовж 1992-2012 років більш ніж у 20 містах України спостерігався дуже високий та високий рівень забруднення атмосферного повітря.

Результати роботи податкової в Ужгороді — прес-конференція

У середу, 10 липня, о 13.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться засідання на тему: «Підсумки роботи ДПІ у м. Ужгороді Головного управління Міндоходів у Закарпатській області   за І півріччя 2013 року. Основні функції і завдання Міністерства доходів і зборів України».

Театральну площу реконструюють за проектом львівського архітектора

...без громадських обговорень й погодження з боку містобудівної та науково-художньої рад?

Балогу за язик вкусила оса

У минулому номері ми повідомляли про те, що на території , де бізнесмен Сергій Ратушняк будує аквапарк, завівся цуцик, якому сторож дав кличку Балога.

У дворі на Заньковецькій, 25 через незаконне розриття травмуються діти

На гарячу лінію редакції «РІО» звернулися обурені мешканці буд. № 25, що на вул. Заньковецькій в Ужгороді. Вони поскаржилися на «партизанські» дії підлітків, які мешкають у цьому й прилеглих п’ятиповерхівках, а також бездіяльність керівництва ЖРЕРу № 5.

Бюджет Ужгорода — серед найзакритіших   в Україні

Серед міст західних областей України найвідкритіші міські бюджети у Хмельницьку та Львові, найзакритіші — у Тернополі, Чернівцях та Ужгороді, дійшли висновку експерти Центру політичних студій та аналітики, проаналізувавши інформацію про міські бюджети на сайтах міських рад обласних центрів.

Прокуратура й Держгірпромнагляд перевіряють дитячі атракціони

У рамках планової перевірки з питань дотримання вимог законодавства щодо відпочинку й оздоровлення дітей, а також після появи інформації на одному з Інтернет-сайтів про те, що атракціон на пл. Богдана Хмельницького в Ужгороді створює можливу небезпеку життю та здоров’ю дітей, прокуратура Ужгорода організувала перевірку.

Ужгород став найзабрудненішим містом Західної України

Нещодавно було озвучено жахливу статистику щодо атмосферного повітря: Ужгород згідно із дослідженнями Центральної геофізичної обсерваторії з понад 50 міст очолює рейтинг найзабрудненішого у Західному регіоні. Поступається, хіба що Луцьку - обласному центру Волині.

Ужгородська влада не домоглася зменшення ціни на "Корону"

За принципової позиції прокуратури, суд не дозволив зменшити ціну продажу «Корони».

Прокуратура з'ясовує, чи Ужгородська міськрада законно продала нежитлові приміщення по вулиці Новака

Ужгородська прокуратура направила до міської ради вимогу про надання інформації щодо продажу нежитлових приміщень по вул. Новака.

Ще раз про наболіле: Хамство маршрутчиків по-закарпатськи

До редакції газети "Європа-центр" звернулася обурена ужгородка. у своєму листі вона ще раз, вже вкотре, заговорила про наболіле, про те, про що ми з вами щодня говоромо, свідками чого стаємо, щоразу обурюємося, однак ситуація так і не змінюється.

Міські депутати ухвалили продаж землі в центрі міста. Законність цього з’ясує прокуратура Ужгорода

У минулому числі газети ми повідомляли про низку земельних рішень, ухвалених сесією міської ради. Відтак уже за кілька днів по тому прокуратурою м. Ужгорода ініційовано питання щодо проведення перевірки Державною інспекцією сільського господарства в Закарпатській області стосовно фактів, викладених у публікаціях, у тому числі правомірності встановлення вартості земельної ділянки. Також ініційовано проведення перевірки інших рішень даної сесії міськради щодо виділення земельних ділянок в Ужгороді.

У Свято-Троїцькому храмі, що у Боздоському парку, ужгородські вірники відсвяткували Трійцю

Православні християни відзначають велике свято — День Святої Трійці, або П’ятидесятниці — та ще одну важливу подію — День народження Християнської Церкви. З цієї нагоди Високопреосвященний Феодор, архієпископ Мукачіський і Ужгородський, провів урочисту службу у Свято-Троїцькому храмі, що в Боздоському парку.

Поділитися кров’ю — врятувати життя

Цього місяця відзначався Всесвітній день донора. Для Закарпаття й Ужгорода зокрема питання донорства є злободенним, оскільки препаратів крові щодня потребують онкохворі, її постійну нестачу відчувають у перинатальному центрі, хірургічні, опікові та реанімаційні відділення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат