Новини » РАТУША

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '7')or('0' >= '7')) and ((is_nonpublished <> '1')or(7 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Із 1 лютого в маршрутах №№ 18, 20 та 24 введуть систему електронного розрахунку за проїзд

З 1 лютого у комунальних автобусах Ужгорода, що їздять за маршрутами №18, 20 і 24, можна буде розраховуватися безконтактними банківськими картками, а також різними електронними носіями, які зчитують QR-код. Про це повідомив заступник ужгородського міського голови Ігор Фартушок.

Ужгородськими комунальниками займеться прокуратура

Прокуратура відкрила кримінальне провадження через недбалість чиновників Ужгородської міськради та комунальних підприємств, що призвела до травмування людей під час аномальної ожеледиці минулого тижня.

В Ужгороді регулярно розбивають вікна в нових автобусах

Про це повідомили у КП "Ужгородський муніципальний транспорт".

63 людей травмувалися в Ужгороді через слизоту

63 людей травмувалися сьогодні на слизьких тротуарах в Ужгороді, 6 з них - госпіталізовані.

Ужгородські рагулі продовжують знищувати архітектуру чехословацького періоду

Схоже, що посадовцям ужгородської міськради не дає спокою слава Герострата.

Заступник мера Ужгорода Білак подав у відставку (ВІДЕО)

Заступник мера Ужгорода Олександр Білак виступив із відеозверненням, у якому оголосив про свою відставку з посади заступника міського голови.

1 січня в Ужгородському пологовому будинку народилося 9 немовлят

Першою на світ з’явилася дівчинка – о 10.15, із села Кам’яниця Ужгородського району.

В Ужгороді скасували мораторій на виділення землі

Формальною причиною скасування мораторію стало звернення місцевого мешканця Петра Ілліча Дудка на урядову лінію ще у серпні цього року.

Земельною аферою мера Ужгорода займеться прокуратура

Депутат Ужгородської міськради Сергій Варцаба подав заяву до прокуратури через виділення земельної ділянки в історичній зоні Ужгорода.

В Ужгороді відкрили 43 та 44 міні-скульптурки

Цього тижня місто поповнилося аж двома міні-скульптурками: міні-скульптурою «Роду Другетів» та   видатному американському економісту із закарпатським корінням Фрідману Мілтону.

Новий генплан Ужгорода: Громадськість проти земельного «дерибану»

У середу на засіданні обласної містобудівної ради фахівцями та громадськістю було внесено безліч зауважень щодо змін до генерального плану забудови міста Ужгорода, які пропонуються внести міською радою, а де-факто йдеться про новий генплан.

З наступного року медичні послуги в Ужгороді стануть платними

Не платитимуть лише ті ужгородці, котрі уклали договори із сімейними лікарями і звертатимуться до медзакладів із направленнями. Те саме стосується і громадян тих населених пунктів, які уклали з Ужгородом угоду про відповідний міжбюджетний трансфер. Наразі це – Чопська міська рада та Баранинська ОТГ.

Ужгород увійшов у ТОП-10 найбезпечніших міст   в Україні

У темну пору доби найбезпечніше у своєму місті себе відчувають хмельничани. А ось найстрашніше живеться херсонцям. На це вказують дані, отримані під час опитування, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».

Затвердили бюджет: Скільки і на що витратить місто наступного року

У четвер на черговій сесії міськради депутати ухвалили бюджет міста на наступний рік — проект кошторису підтримали 27 депутатів. Заплановано, що бюджет міста становитиме 1,3 мільярда гривень. Бюджет цього року трохи більший — 1,45 млрд.

Мер Андріїв вимагатиме від Волошина реконструювати площу Театральну

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв повідомив, що Ужгородська міська рада звернулася до суду з вимогою стягнення коштів з власника історичного комплексу «Корона», передбачених на реконструкцію площі Театральної.

В Ужгороді на площі Театральній встановили головну ялинку міста

30-річне дерево росло біля будинку на приватному подвір’ї по вулиці Лайоша Кошута.

Що будують на БАМі в Ужгороді?

Активні роботи на одній з найвищих локацій обласного центру почалися кілька місяців тому. Майже два роки будівництво на цій ділянці було замороженим. І ось у другій половині 2019-го на територію новобудови на вулиці Університетській повернулися робітники та техніка.

Презентували проект бюджету Ужгорода

Мільярд 300 мільйонів гривень — таку суму заклали до проекту бюджету Ужгорода на 2020 рік. Про це у середу повідомив міський голова Богдан Андріїв. 12 грудня має відбутися голосування.

Міна сповільненої дії

Депутати-навпаки все-таки перейменували вулицю Мейсароша на Кашшая, а вулицю Кашшая на Мейсароша.

Тестування автобусів ЗАЗ в Ужгороді: Крім переваг пасажири   побачили й недоліки

Як повідомило видання 0312, 27 листопада в Ужгороді протестували ЗАЗ-А10 — низькопідлоговий автобус довжиною 8,2 м, що вміщує загалом 60 пасажирів, має 24 сидячі місця, зокрема і для людини на візку та маломобільних осіб.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат