У розпал війни Андріїв… будує чергову багатоповерхівку

19.03.2022 21:25 РАТУША

На території, де колись був дитячий садочок — навпроти пошти на вулиці Закарпатській — міський голова Ужгорода почав будувати нову багатоповерхівку.

«У розпорядженні редакції є відео, зняте одним із ужгородців, на якому зафіксовано активізацію будівництва на ділянці за адресою Закарпатська, 22. Кадри було знято 4 березня», — йдеться у статті.

Садочка там уже давно немає, а комунальне майно викупив нинішній міський голова Богдан Андріїв — земельна ділянка площею трохи більше 10 соток на вулиці Закарпатська, 22, офіційно належить дружині мера Ужгорода. «Право на цю земельну ділянку оформлено в Держреєстрі 19 вересня 2019 року на Андріїв Владу Миколу-Володимирівну. Цільове призначення — «для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови»», — пише «Закарпаття 24».

На сайті інформують, що будівництво багатоповерхівки здійснює фірма одного з депутатів міської ради від «Батьківщини».

Напередодні виборів до ВРУ в 2019 році Богдан Андріїв підписав спільну резолюцію про співпрацю з лідером «Опозиційного блоку» Євгеном Мураєвим у Харкові — ледь не головним колаборантом та ідеологом «русского мира» в Україні, — йдеться у статті.

Те, що Богдан Андріїв — активний учасник Антимайдану в Ужгороді, тепер не менш активно піариться за бюджетні гроші на ситуації з біженцями, які заполонили Ужгород, обурює давно. Однак тепер Андріїв і його депутат-партнер вирішили ще більше скористатися ажіотажем на ринку житла в Ужгороді і на цьому добре заробити.

0312

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат