Є вже проект багаторівневого підземного паркінгу в Ужгороді

14.03.2020 12:15 РАТУША

Є вже проект багаторівневого підземного паркінгу в Ужгороді
Паркінг заплановано збудувати між будівлями мерії та пошти на площі Поштовій


До 25 березня можна взяти участь в голосуванні чи потрібно будувати паркінг, або не потрібно. Для цього потрібно перейти на сайт Ужгородської міськради і у розділі "петиції" проголосувати.

Після закінчення збирання підписів, відбудуться громадські обговорення щодо будівництва паркінгу. При цьому, проект паркінгу вже є.

Він розрахований на 150 автомобілів. Звичайно, що кардинально проблему з паркуванням автомобілів в центральній частині міста цей паркінг не вирішить, але трошки таки розвантажить центр.

Однак є ужгородці, які мають негативне сприйняття будівництва паркінгу.

Найбільше ужгородці не довіряють, що нинішня влада справиться з цим завданням, бо за 4 роки ця влада не реалізувала в місті жоден проект з будівництва якогось крупного інфраструктурного чи стратегічного об'єкту. Жодної школи, садочка, мосту чи тих таки водоочисних споруд або сміттєзвалища. Все, на що спромоглася влада, так це забрукувати ненадійною бруківкою тротуари. Про площу Петефі краще взагалі промовчати. Її реконструкція триває вже три роки, а тепер стає очевидним, що роботи проведено неякісно.

Саме через недовіру до нинішньої влади, її спроможності до реалізації масштабних проектів, відлякує ужгородців, які бояться, що влада накрадеться на відкатах, що здешевить якість матеріалів та роботи, а це призведе до введення в експлуатацію "бракованого" об'єкту з можливими дуже негативними наслідками. Тим більше, що поруч річка, яка час від часу стає повноводною.

Окрім того, ужгородці вже з проекту бачать, що на площі будуть зрізані давні срібні ялиці як біля пошти, так і біля мерії, а запропоноване проектом озеленення просто нікчемне.

Ну і викликає питання ефективності парковки. 150 місць це не так багато, а витрати будуть багатомільйонними. Окрім того, ужгородці побоюються, що більшість місць у цьому паркінгу забронюють за собою чиновники мерії і простим ужгородцям майже нічого не залишиться.

Тим не менше, ужгородці повинні активніше висловлювати свою думку.

prozak.info

Дивіться відеосюжет від "Суспільного":

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат