Дитячий паровозик забруднює площу Театральну

02.03.2019 21:14 РАТУША

Дитячий чепурний паровозик з’явився в Ужгороді під час проведення Ужгородської палачінти — він курсував усі три дні фестивалю між центром міста та Боздоським парком. І після фесту він у місті і залишився, чим викликав несподіване захоплення та ейфорію в містян — люди навіть фотографувалися на фоні цього паровозика...

Але ажіотаж поступово змінив настрій: цього тижня ужгородці почали помічати, що з паровозика тече дизель і забруднює бруківку площі та щойно викладений асфальт на набережній Незалежності.


Еколог Генріх Розман обурено прокоментував цей факт на Prozak.info: «Скрізь уже давно використовуються паровозики на акумуляторних батареях. Бо здебільшого вони їздять центрами міст. А ужгородський паровозик — на дизелі! І якщо ще взимку не так багато людей на набережній Незалежності, то з потеплінням їх буде значно більше. І чому вони повинні дихати дизельними викидами? Чи розуміє наша влада, що цей паровозик саме тому списали і задешево продали, бо він дизельний. А ми підібрали і радіємо».

Еколог звернувся до влади Ужгорода з проханням заборонити експлуатацію паровозика.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат