Як купувати меблі? Тільки в родичів!

23.02.2019 16:04 РАТУША

Дуже дивно департамент фінансів та бюджетної політики міськради закупив меблі. Як відомо, тут потрібно проводити тендер для продавців, але якщо сума торгів не перевищує 200 тисяч грн., то можна купити «і так», без тендерних торгів. І звичайно, щоб не бавитися з тендерами, у департаменті фінансів вирішили, що їм потрібні меблі на суму... 195 тисяч грн.

Система Prozorro ці торги зафіксувала: меблі були куплені в молодого підприємця Ростислава Сірика. І все би нічого, але телепроект «Наші гроші» виявив, що цей же пан Сірик наприкінці минулого року вже постачав меблі департаменту фінансів за... 195 тисяч грн. А ще дивовижний факт, що пан Ростислав Сірик зареєструвався підприємцем усього за 12 днів до підписання угоди про постачання меблів!

Виявляється, тут усе просто. Василь Поляк на Prozak.info пише: «Син директора департаменту фінансів та бюджетної політики Ужгородської міськради Лесі Гах одружений на сестрі підприємця Ростислава Сірика. Поповнити казну брата невістки — то святе. При цьому меблі не купували всі одразу, щоб не йти на електронні торги, а розбили на частини».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат