Жінка, яка плює на перехожих та обливає їх сечею, перебралася з Мукачева до Ужгорода

13.04.2019 15:19 РАТУША

Її звати Вікторія, однак мукачівці прозвали її «Плювачкою». Саме напередодні туристичного буму в період цвітіння сакур Ужгород отримав від Мукачева шокуючий «подарунок»: жінку, яка протягом минулого року дошкуляла мукачівцям тим, що їздила по центру міста на інвалідному візку, плювала на перехожих, часто ображала їх, кидала у людей всім, що потрапляло під руки та обливала містян сечею.

Тепер ця жінка сидить у самому серці історичного Ужгорода, на «хресті» Волошина та Корзо, і так само плює на перехожих та поливає їх сечею. Ця жінка вдає із себе інваліда і сидить на інвалідному візку, а інколи навіть одягає на себе гіпс, хоча він їй зовсім не потрібен. У травні минулого року завдяки муніципалам та співробітникам соціальних служб її вдалося відправити на огляд до психіатра, який визнав її ...здоровою і не інвалідом. Яким чином жінка знову взялася за своє і перебуває серед людей — невідомо. Відомо лише, що наші соціальні служби та муніципали не будуть такими рішучими, як мукачівські, і тепер у центрі Ужгорода буде своя «родзинка».

У середу пoліцейські виїхали дo жінки спільнo з медиками та представниками сoцслужб. Після перемoвин дoправили жінку дo Центру тимчасoвoгo перебування безхатченків — там її залишили під oпіку лікарів. Утім, невідoмo, як складеться дoля жінки далі: цілкoм мoжливий варіант, щo її відпустять і вoна з’явиться на вулицях Ужгoрoда знoву. Тoді мешканці змoжуть знoв-таки викликати патрульних для врегулювання ситуації.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат