В Ужгороді біля «п"яного» базару з"явилася нова «тимчасова будівля»

19.10.2018 18:51 РАТУША

З середини липня поблизу «п’яного» базару тихенько й непомітно почала рости будівля. Що воно мало бути — не знав ніхто, навіть самі будівельники, коли працювали на цій ділянці.

Газон на Минайській в Ужгороді перетворився спочатку на будмайданчик, а тепер там «красується» бетонна будівля, яка аж ніяк не прикрашає архітектурну какофонію мікрорайону. «Чи чув хтось, щоб Ужгородська міська рада оголошувала публічно відкритий конкурс на продаж цього шматка території? Я особисто — ні. Скоріш за все, вчергове шмат землі ужгородців відтискають за схемами. Як і останні 15 років в Ужгороді», — запитує обурено журналіст Ярослав Гулан.

Просто раптово вільна територія, яка належала громаді і була зеленою ділянкою, стала чиєюсь власністю. На кадастровій карті територія означена як така, що вже має документи, а отже — вже комусь виділена. Питання — платно чи безплатно? І чи був відкритий конкурс?

На питання М-студіо Богдан Андріїв відповів двояко: першою версією його було, що там начебто йде розширення тротуару, а потім одразу ж додав: «Наскільки мені відомо, ця ділянка викуплена і тепер там іде будівництво тимчасової споруди».

Але «тимчасові споруди» від Андріїва стають постійними і фундаментальними. Потворна споруда замість зеленої зони тепер вилізла до самої дороги і нема кому за це відповісти...

«Подивіться, яку потвору будують у місті Андріїви (зять Васі Ковача-кіловольта) під дахуванням Москаля. Де і ким це могло бути вмонтоване в генплан міста, де і ким погоджені детальний план будівництва і в які норми, крім хабара і «понятій» коаліції в обл­раді під головуванням Москаля, це вписується? Може, варто щось і відповісти ужгородцям, Геннадію Геннадійовичу? Чи пора надавати Закарпаттю Томос від Києва, Вінниці, Чернівців і Конюхова?», — написав на своїй сторінці у Facebook екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат