Мер Погорєлов зобов’язав підприємців прибирати Ужгород по п’ятницям

admin 28.02.2013 10:17 РАТУША

З метою покращення санітарного стану міста, його благоустрою із залученням підприємств, установ, організацій та населення, керуючись ст. 42   Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Установам, організація та підприємствам незалежно від форми власності встановити п’ятницю днем санітарного очищення території міста.

2. Керівникам житлово-комунальних підприємств міста, спільно з працівниками відділу муніципальної поліції та правопорядку, здійснити побудинковий обхід індивідуальної житлової забудови щодо утримання в належному санітарному станізакріплені (прилеглі) території.

3. Керівникам закладів освіти, культури, охорони здоров’я розробити конкретні заходи з проведення днів санітарної очистки територій та подати їх департаменту міського господарства до 11 березня 2013 року.

4. Підприємствам, установам, організаціям всіх форм власності, приватним підприємцям, громадянам проводити комплекс робіт із озеленення, збору та вивезення відходів із власної ізакріпленої (прилеглої) території.

5. Відділу інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю (Пуглик О.І.) забезпечити інформування населення про проведення місячника благоустрою у засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Семаля В.Ю.

Міський голова В. Погорелов

admin

ТЕГИ : санітарний деньвіктор погорєловУжгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат