Євросоюз віддасть Ужгороду майже 9 мільйонів на Совине гніздо

admin 20.02.2013 13:16 РАТУША

Реконструкцію Совиного гнізда Євросоюз профінансує на 90 %.
Ужгородська міська рада на винний льох витратить 1,4 млн. гривень, що складає 10% від загальної вартості проекту реконструкції. 90% - 8,7 мільйонів витратить на Совине гніздо Євросоюз у рамках українсько-польського грантового проекту «Ярослав-Ужгород: спільна ініціатива для покращення туристичної привабливості історичних міст-побратимів» на 2013-2015 роки. Гроші міської ради підуть,   в основному, на проектно-кошторисну документацію.


Про це   повідомив член виконкому ужгородської міської ради Олександр Волосянський.

«Таким чином до 2015 року планується реконструювати Совине гніздо. У результаті місто отримає прекрасне місце для проведення туристичних, культурних заходів. Головне, щоб у подальшому винний льох залишився у комунальній власності і належав ужгородцям, а я не якомусь підприємцю», – каже Олександр Волосянський.

На засіданні виконавчого комітету сьогодні, 20 лютого, відзначили Володимира Кордонця, який   розробляв електричну частину до передпроекту реконструкцію, Олексія Кіндрата, який виконав будівельну частину,   та Олександра Шебу, який, власне, розробив архітектурну частину передпроекту. «Ці люди у дуже короткі строки практично безкоштовно розробили передпроект. Місто їм вдячне за це», – зазначив член міськвиконкому.  

Джерело: Zaholovok.com.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат