Головним лікарем пологового будинку Ужгорода призначили Мирослава Шекету (ДОПОВНЕНО)

admin 20.02.2013 10:56 РАТУША

Міський голова Ужгорода   В. Погорєлов звільнив головного лікаря Ужгородського міського перинатального центру Андрія Чабана. Як йдеться у розпорядженні -   на підставі доповідної Юрія Бєлякова, заступника мера

У коментарі Юрій Бєляков зазначив, що головного лікаря звільнено «за систематичні порушення трудової дисципліни, невиконання покладених на нього службових обв’язків , а також професійні прорахунки у питанні рододопомоги». Наразі в.о. головлікаря призначено Мирослава Шекету, який вже був на цій посаді раніше.

За словами Юрія Бєлякова, він дав розпорядження А,Чабану викликати М.Шекету з відпустки, в якій той перебуває. «Розмова відбувалась при М.Шекеті, - каже Ю.Бєляков, - але мого розпорядження не виконали».

Як повідомлялося раніше, Ужгородська міська прокуратура пред’явила обвинувачення головному лікарю Ужгородського міського перинатального центру.

http://zaholovok.com.ua
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Як відомо, Віктор Погорелов 19 лютого, своїм розпорядженням звільнив головного лікаря міського перинатального центру Андрія Чабана.

Сам головний лікар вважає таке рішення мера незаконним і уже готує позов до суду. Андрій Тарасович зазначає, що 2 догани, які йому винесли раніше, наразі також оскаржуються у суді. Третьої догани не було, тож підстав звільняти його нема.

Пан Чабан розповідає: заступник мера Ужгорода Юрій Беляков та начальник відділу охорони здоров’я міськради Мирослава Брецко за його спиною зробили збори лікарів, де і повідомили, що у них новий в.о. головного лікаря – Мирослав Шекета.

Андрій Тарасович зазначає – в Ужгородській міській раді не мали права призначати в.о. головного лікаря Мирослава Шекету, оскільки той перебуває у відпустці. Відкликати його з відпустки має повноваження лише головний лікар, а не відділ охорони здоров’я, як це вийшло на практиці.

Також Андрій Чабан зазначив, що на нього незаконно склали акт про те, що він нібито не видає свою трудову книжку начальнику відділу охорони здоров’я Мирославі Брецко. Головний лікар пояснив: документ наразі у прокуратурі, і тому він фізично не може його надати. Крім того, каже пан Чабан, начальниця відділу взагалі не має права усним розпорядженням вимагати від нього документ. Службової документації – на підставі чого показувати трудову книжку, у відділі охорони здоров’я Ужгородської міськради так і не надали.
Uzhgorod.in

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат