Тепло — на вітер.   Картки без таксофонів.   Немає копій — нема угоди

01.02.2013 14:00 РАТУША

До редакції зателефонував ужгородець Віталій Михайлович, який стурбований тим, що автономні котельні в місті тепло віддають… у повітря.

Така ситуація з автономною котельнею, збудованою для теплопостачання ЗОШ № 12, ЗОШ № 15 і дитячого садка «Дзвіночок». Оскільки надземні труби тепломережі не ізольовані належним чином або ж ізоляція на них порвана, труби оголені, тепло замість того, щоб надходити до приміщень і гріти дітей, гріє... зимове повітря. Торік у ВКБ Ужгородського міськвиконкому обіцяли це питання вирішити, але чи то коштів не вистачило, чи забули про таку «дрібницю», наразі тепло від цієї котельні (а з ним і кошти) продовжує іти на вітер. На котельні, яка за попередніми намірами мала працювати на твердому паливі, але нині не функціонує, вже побили вікна.

Наш читач Василь Васильович із Ужгорода звертає увагу ось на що. Укртелеком продає телефонні картки на користування телефонами-автоматами. Їх вартість 12,24 грн. і користуватися ними зручно, якби не одне «але». Укртелеком свої телефонні будки всюди познімав. На сьогодні немає жодного телефонного автомата з шести, які колись були на проспекті Свободи біля колишніх кас попереднього продажу квитків, навіть два телефони-автомати, розташовані під приміщенням Укртелекому, не працюють, бо їх відключили. З огляду на це виникає питання: яким чином і де можна скористатися телефонною карткою, яку Укртелеком продовжує продавати, ліквідувавши при цьому всі таксофони?

Останнім часом до редакції телефонували ужгородці, запитуючи, чому при укладанні угоди на збирання і вивезення сміття від них вимагають копію паспорта і ідентифікаційний код, адже жодне з підприємств, які досі були надавачами комунальних послуг в Ужгороді, такої вимоги не висували, тож наскільки вона є правомірною? До того ж правоохоронці постійно застерігають громадян: копії документів дуже часто використовуються зловмисниками зі злочинними намірами.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат