Труби централізованої системи опалення в Ужгороді розкрадають на металобрухт

admin 29.01.2013 13:15 РАТУША

Закарпатський інформаційний сайт clipnews.info виявив факт розкрадання в Ужгороді труб системи централізованого теплопостачання, від якої місто відмовилося - на користь автономного опалення.

"В Ужгороді помаленьку безслідно зникають тонни труб, що лишили слід про центральне опалення, - пише сайт, - Лише у найгустонаселенішому Новому районі обласного центру що другий день ці складові колишньої тепломережі стають куцими. Спритники, котрі збирають їх на металобрухт, працюють уночі. Тому на ранок жителі, наприклад,   вулиці Легоцького, можуть спостерігати, як метр за метром з-під їхніх будинків зникають труби. А нещодавно у тому ж мікрорайоні Ужгорода вдалося побачити вантажівку, дощенту набиту цим «добром». Про те, на чиєму балансі нині перебувають ці залишки центрального опалення, «Clipnews.info» днями має намір запитати ужгородську міську владу".
Крім того, Clipnews.info цитує газету   "Дзеркало тижня", у інтерв’ю якій голова Національної комісії,   що   здійснює державне регулювання у галузі комунальних послуг, Валерій Саратов висловлює думку, що той, хто свого часу знайшов гроші на встановлення автономного   опалення — багатий і, відповідно, своїм «багатством» повинен ділитися з державою. У публікаії чиновник згадав і Ужгород.


admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат