Міська влада радитиметься з громадськістю про Генплан Ужгорода?

admin 28.01.2013 15:09 РАТУША

Сьогодні було підписане розпорядження міського голови про проведення консультацій з громадськістю.  


Документом затверджено орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю на 2013 рік.Згідно з ним, громадські слухання щодо Генерального плану міста відбудуться у першому кварталі 2012-го року, а на тему Історико-архітектурного опорного плану м. Ужгорода - у другому.

Також намір провести "консультації з громадськістю" міська влада декларує і на тему "Звіт про виконанняпрограми економічного і соціального розвитку м. Ужгорода на 2012 рік та основні напрямки розвитку на 2013-2014 роки". Утім, як зазначено в документі - "шляхом оприлюднення на сайті міської ради та публікації в газеті Ужгород". Громадських слухань не передбачено і про   Проект програми соціального і економічного розвитку м. Ужгорода на 2014 рік та основнінапрямки розвитку на 2015 і 2016 роки.

Видно, що владою прогнозується проблема з вакцинами для дітей - на перше березня заплановано "виступ в ЗМІ" на тему "Обговорення проблеми відсутності вакцини для щеплення дітей". Що ж - принаймні, тішить той факт, що дві такі важливі "архітектурні" теми міська влада все ж винесе на громадські слухання, принаймні, озвучила такі плани. Але чи пройдуть вони справді "громадсько" і справді відкрито чи, як часто відбувається в Ужгородській міській раді, кулуарно і "для своїх", "для галочки" - побачимо. І проконтролюємо.

Джерело: uzhgorod.in

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат