Нечищений від снігу Ужгород цього тижня «тонув»

18.01.2013 14:25 РАТУША

Якщо минулого тижня в Ужгороді випав, як завжди несподівано, сніг і в місті склалася «ситуація SOS», то нинішнього тижня в Ужгороді інша біда — цей сніг (так само несподівано для комунальників) розтанув, а оскільки його практично не чистили, то пересування в місті перетворилося на суцільне долання перешкод.

Якщо проїжджі частини ще якось чистили від снігу (влада запевняє, що на це кинула 20 одиниць техніки), то тротуари практично залишилися поза увагою комунальників. Не випадково тільки за три «снігові» дні до травматології потрапили 15 ужгородців із забиттями, розтягненнями зв’язок, переломами кісток, у т. ч. складними. Сніг прибрали з вулиць Корзо та Волошина, там техніка працювала в ніч на 15 січня. В інших місцях можна кричати «пробі!», бо навіть перейти проспект Свободи без того, щоб не вступити в калюжі й не намочити ноги, практично неможливо. Не кажучи вже про «традиційні» калюжні місця, як-от на вул. Белінського в напрямку від хімчистки до проспекту.

Снігове місиво з калюжами вздовж пішохідної частини на вул. Заньковецької. Якщо хтось із пішоходів обирав нібито сухіший бік, де розташована автозаправка, то неодмінно потрапляв у пастку. Річ у тім, що частину тротуару від вул. Погорєлова «підім’яло» під себе будівництво, яке ведеться поблизу автозаправки, тож пішоходам доводиться виходити на проїжджу частину, якою мчить автотранспорт, до того ж мчить через глибокі калюжі.

Подібна ситуація — аби обминути калюжу, слід вийти на проїжджу частину — і в багатьох інших місцях. Приміром, на початку нещодавно відремонтованої вул. Швабської з боку пл. Петефі тротуар повністю «потонув».

Станом на 15—16 січня гумове взуття — ось порятунок і вихід для «піших» ужгородців навіть у центрі міста, на пл. Петефі, пл. Театральній, набережних Ужа... Адже у відповідь на адресоване колегам і знайомим питання, чи бачили вони хоча би де-небудь прибирання тротуарів від талого снігу, було глузливе: ги-ги. Адекватних дій від влади вже, здається, ніхто не чекає.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат