Приватний сектор вул. Лермонтова   з вини КП «Уж-світло» опинився поза цивілізацією

18.01.2013 13:37 РАТУША

Мешканці з вул. Лермонтова (приватний сектор поблизу стоматполіклініки) скаржаться, що проживаючи майже у центрі Ужгорода, відчувають себе відірваними від цивілізації.

Ми вже не раз повідомляли про те, що мешканці з майже двадцяти будинків — серед яких малолітні, пенсіонери, інваліди — не виходять із дому без кишенькових ліхтариків. Чотири вуличні ліхтарі, встановлені тут кілька років тому, не світять. З невідомих для людей причин їх ще торік відімкнули і забули.

І хоча тут розташована дирекція ЖРЕР № 4, територія залишається травмонебезпечною з огляду на глибокі калюжі, вибоїни, а також відкриті каналізаційні колодязі під ногами.

Нагадаємо, ще у вересні минулого року міська влада змінила керівництво в КП «Уж-світло», оскільки мала претензії до його роботи. Підприємство зобов’язалося перевірити всі міські вулиці на предмет працюючих лампочок або ж їх відсутності у вуличних ліхтарях. Чи робилося це на вул. Лермонтова (стосовно чотирьох вуличних ліхтарів на території приватного сектора), з’ясувати нам не вдалося, оскільки телефони не відповідали. Тому ми запитуємо про це на шпальтах газети і сподіваємося на вичерпний коментар від керівництва КП «Уж-світло».

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат