Іноземці могли   почати працювати   з ужгородськими ТПВ ще в 2006 році!

18.01.2013 13:03 РАТУША

Влада не натішиться з роботи австрійської фірми AVE, пишуть деякі регіональні ЗМІ. За інформацією першого заступника міського голови В. Семаля, наразі існує домовленість із AVE про те, що впродовж поточного року діятимуть старі тарифи на збирання та вивезення сміття, але вже йдеться про те, аби підняти плату за послуги AVE для юридичних осіб.

Безперечно, здорожчання послуг не омине і фізичних осіб — мешканців Ужгорода, які змушені будуть платити за значно вищими тарифами, ніж це було раніше. Наразі реальну плату офіційно не озвучують.

До речі, іноземці могли успішно працювати з ужгородським побутовим сміттям ще у 2006 році. Міською владою було розроблено проект і знайдено інвестора. Але тоді «палиці в колеса» для реалізації «сміттєвої» програми в Ужгороді вставляли балоги. Вони гальмували видачу акта на нове сміттєсховище, перешкоджали допуску сміттєзбиральних машин на сміттєсховище тощо, через що місто у боротьбі зі сміттям втратило шість-сім років, що не могло вкрай негативно не позначитися на рівні його благоустрою загалом й іміджі західноукраїнського міста зокрема.

ТЕГИ : ave

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат