Влада збирається суворо проінспектувати цілодобові заклади міста  

11.01.2013 14:58 РАТУША

Виконком Ужгородської міської ради на своєму засіданні в середу 9 січня торкнувся проблеми розритих ділянок, які лишаються після проведення ремонтних робіт. Залишені майстрами-аварійниками розриті траншеї можуть бути небезпечними для пересування пішоходів і проїзду транспорту. Було запропоновано функцію відновлення розритих ділянок закріпити за КШЕПом, хоча наразі існує чинний порядок видачі дозволів і відповідна процедура контролю. Головне, аби хоч щось змінилося на краще, бо досі зробити елементарне — зарити розрите — не поспішав ніхто.


Окремим пунктом рішення члени виконкому включили питання про надання квартири інвалідові 2-ї групи «афганцеві» М. Ковалю, оскільки виконком має розглянути це за процедурою, хоча квартиру надає обласна рада.

«Рукавичку» і «Соло» проінспектує комісія, вирішив виконком. АВС «Рукавичка», що на вул. 8 Березня, на пропозицію О. Волосянського скасували дозвіл на цілодобову роботу через скарги мешканців. Пропозицію підтримав начальник управління економіки міської ради М. Станкович, мовляв, скарги підтвердилися. Така ж доля спіткала караоке-клуб «Соло» на вул. Фединця, 50, на який мешканці скаржилися через гамір. Загалом у місті мають провести низку рейдів із метою виявлення порушень закладами правил ведення цілодобової торгівлі. Зокрема суворі санкції очікують на ті точки, де продають алкоголь дітям і підліткам.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат