Коли нарешті в місті з’являться паркомати?

11.01.2013 14:45 РАТУША

У бюджеті Ужгорода на поточний рік на платне паркування автомобілів закладено кошти в обсязі 136 800 грн. При цьому за самі паркувальні автомати минулого року з бюджету витрачено 269 тис. грн.

Наразі питання паркоматів усе ще залишається на рівні розмов і планів, хоча ще восени в ЗМІ з’явилася інформація про те, що буцімто 9 паркоматів доставлені й уже лежать під східцями у приміщенні міської ради... А міський голова щоразу запевняв, мовляв, паркомати з’являться в місті з дня на день.

Існує версія, що паркомати досі не запрацювали тому, що казначейство не пропустило оплату за них постачальникові. Тож після стількох місяців «паркоматних» розмов усе ще ніхто не може чітко відповісти на питання: коли нарешті з’являться ( і чи з’являться взагалі?) в місті паркомати?

«Чи не є це черговим доказом, що ідея платного паркування в Ужгороді це не що інше як бездарна витівка міського керівництва й суцільне марнотратство?» — можна прочитати в коментарях на Facebook. В. Химинець, який був заступником мера С. Ратушняка, зокрема, прокоментував так: «У 2009 році, коли ізраїльська фірма встановила в Ужгороді паркомати, в бюджет міста надходило 25—30 тис. грн. за місяць. Нині ж із 134 тис. грн. у бюджет не надійде ані копійки! Всі кошти підуть на витрати КП (в основному на зарплати паркувальників)».

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат