«Чужі» МАФи влада прибирала «як сміття», натомість встановлює власні, прикриваючись ковалем

23.11.2012 14:48 РАТУША

Пам’ятається, як рік тому за «принципової» позиції міської влади (й особливої «принциповості» до питання з боку депутата Волошина) з центру прибрали малі архітектурні форми (МАФи-шестикутники).

Їх брутально витіснили з вул. Корзо, вул. Волошина, пл. Петефі, наб. Незалежності попри те, що підприємці вклали в МАФи відповідні кошти. МАФи, встановлені поблизу пішохідного моста, за словами самого Волошина, «прибрали як сміття». Більше того, влада поспішно збільшила тарифи на оренду міської землі під МАФами в десять разів!

Як показав час, така «принциповість «була винятково до «чужих» МАФів, оскільки кожен перехожий на пл. Театральній нині може споглядати малу архітектурну форму, що з’явилася під стіною будівлі, яку зі скандалами було прихватизовано тим же Волошиним. За неофіційною інформацією, МАФ поблизу місця, де стояв ларьок «Укрпошти», йому і належить.

Ужгородці жартують, що то, мовляв, запасний вихід із підвалів будівлі на випадок міліцейської облави.

Щоправда, в середу після засідання виконкому щодо походження і призначення споруди, яка так несподівано тут з’явилася, міський голова заявив, що то «павільйон, який згідно з проектом стоятиме замість газетного кіоску», а «коваль Безик там продаватиме творчі вироби».

ТЕГИ : МАФиІван Волошин

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат