У дитсадках мерзнуть діти, двори висоток завалені сміттям, невідомі нищать цінні породи дерев  

16.11.2012 12:51 РАТУША

Гаряча лінія.

Цього тижня на «гарячу лінію» надійшло багато тривожних сигналів. Так, люди скаржилися на те, що діти у дитсадку № 36 мерзнуть, а батьки ніяк не можуть з’ясувати, у чому причина, адже голова міста В. Погорєлов уже давно відзвітував про те, що в дитячих садках Ужгорода тепло.

Мешканці будинків №№ 12, 14, що на вул. Богомольця (ЖРЕР № 8), повідомили, що вже два місяці не вивозиться сміття, відсутнє вуличне освітлення. Після того, як тут зрізали верби, їх спалили на місці, що заборонено законодавством. Слід додати, що ЖРЕР вкрай погано виконує зобов’язання з надання задекларованих послуг, тож не дивно, що мешканці не знаходять відповіді на питання: за що вони платять ЖРЕРові?

Ужгородець Янош Мешко порушив тему безконтрольного вирізування дерев, про що ми не раз писали. Так, два тижні тому поблизу готелю «Унгварський» зрізали 80-річний платан. Невідомо, хто надав на це дозвіл і чи надавав узагалі? Адже не секрет, що знищення цінних порід дерев у Ужгороді стає дедалі більш неконтрольованим і ніхто ще не відповів за це згідно з чинним законодавством.

ТЕГИ : огляд листів

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат