Невже благодійник Ковач приностиме людям радість тільки у високосні роки?

admin 18.10.2012 12:15 РАТУША

Відомо, що окремі кандидати свою щиру зацікавленість у симпатіях виборців проявляють виключно перед виборів. В інші дні їм реально "по барабану", як живе електорат. Це всім відомо, хоча звикнути до такої не зовсім безкорисливої уваги важко. То чому лише раз на 4 роки і то під власні вибори?!

Красномовне фото на цю тему до редакції надіслали мешканці будинків, розташованих у "новому районі" Ужгорода.

Сьогодні ранком їх розбудили незвичні звуки: хтось щось робив у дворі, оточеному купою багатоповерхівок. Луна від диких звуків була така, що в першу чергу попрокидалися діти і старики. На центральному місці двору, яке проглядається з усіх балконів та лоджій, стояв мікроавтобус, біля якого зі стурбованим виглядом метушилися люди в комбінезонах.

Вони дістали якісь інструменти, дроти, підключилися й почали свою ранкову виставу навколо дитячої гойдалки. Звукових та світлових ефектів було чимало: у руках одного робочого на весь двір верещав флекс, з під диску якого виривався ефектний струмінь розпечених металічних опилок, зварювальник тим часом висікав красиві полум'яні краплі, тицькаючи електродом у трубу.

Оказалося, у дворі тривав історичний ремонт гойдалки! Втім зовнішніх ознак благодійної діяльності було значно більше, ніж самого результату. Це, звичайно, не в останню чергу залежить від того, що саме ви назвете результатом.

Результатом можна було б назвати і те, що сонні люди повилізали дивитися на це рідкісне чудо у вікна. Ну, а ті хто встиг вже й умитися, за іскрами та димом розгледів істину: на вікні мікроавтобуса майорів передвиборний плакат самого "одноразового" благодійника — пана Ковача. Ось де собака заритий!

Звичайно, гойдалка, це добре. Але, що цікаво: того пана до цього часу в цьому районі "нико ниґда не видів". Лем перед виборами.  

В. Лесів    

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат